• Δωρεάν είσοδος στην Αψίδα του Ντουμπάι (Dubai Frame) και αποκλειστικές προσφορές σε περισσότερες από 450 τοποθεσίες στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασης της Emirates
  • Δωρεάν PCR τεστ για τους επισκέπτες του Expo 2020 Dubai κατά την άφιξή τους στο Ντουμπάι, εφόσον το χρειάζονται

Η Emirates παρουσιάζει ακόμη περισσότερες προσφορές για όλους τους επιβάτες της που φτάνουν ή κάνουν ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι, καθόλη τη διάρκεια των έξι μηνών που θα διαρκέσει η έκθεση Expo 2020 Dubai.

Δείχνοντας απλά την κάρτα επιβίβασής τους, οι πελάτες της Emirates έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Αψίδα του Ντουμπάι (Dubai Frame), ένα από τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, που προσφέρει πανοραμική θέα στο παλιό και το νέο Ντουμπάι. Επιπλέον, η κάρτα επιβίβασης της Emirates προσφέρει ελκυστικές προσφορές και οφέλη σε πάνω από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ. Λεπτομέρειες για τις προσφορές βρίσκονται διεύθυνση www.emirates.com/myemiratespass.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους επισκέπτες της Expo 2020 δωρεάν τεστ PCR κατά την άφιξή τους στο Ντουμπάι, απλά με την επίδειξη της κάρτας εισόδου για την Expo 2020, το οποίο πραγματοποιείται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι δοκιμών στην αίθουσα αφίξεων στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του Ντουμπάι. Δωρεάν τεστ PCR μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στις ειδικές εγκαταστάσεις δίπλα στον χώρο της Expo 2020.

Επιπλέον, η Emirates προσφέρει τις εξής ειδικές προσφορές αυτή την περίοδο:

  • Δωρεάν ημερήσιο εισιτήριο της Emirates για την Expo 2020: Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται και ταξιδεύουν στο Ντουμπάι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης Expo 2020, θα έχουν δικαίωμα να λάβουν δωρεάν το Ημερήσιο εισιτήριο της Emirates για την Expo 2020 δωρεάν Emirates Expo Day Pass για κάθε εισιτήριο κλείνουν με την αεροπορική εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά βρίσκονται στην ειδική σελίδα https://www.emirates.com/gr/greek/discover-dubai/expo-2020/expo-claim-ticket/
  • Κερδίστε ένα Μίλι ανά λεπτό στο Ντουμπάι: Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κερδίσουν 1 μίλι Skywards για κάθε λεπτό που ξοδεύουν στο Ντουμπάι μεταξύ 01 Οκτωβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη της εφαρμογής Skywards της Emirates που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν ένα επωφεληθούν από την προσφορά στο Emirates.com και να κερδίσουν έως και 5.000 μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράζονται μεταξύ 01 Αυγούστου 2021 και 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 Dubai. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης οι πτήσεις με αριθμό Emirates (EK) που πραγματοποιούνται με την flydubai.

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρία της της Expo 2020 Dubai, η Emirates ανυπομονεί να φέρει τους επισκέπτες στην εκδήλωση μέσω του δικτύου διαδρομών της που συνδέει πάνω από 120 προορισμούς στο Ντουμπάι.

Το Ντουμπάι προσφέρει επιλογές για κάθε προϋπολογισμό, είτε κάποιος ταξιδεύει μόνος είτε ως οικογένεια, είτε αναζητά ένα διάλειμμα στην πόλη, μια απόδραση στην παραλία ή μια μοναδική εμπειρία στην έρημο. Αποτελεί επίσης, ένα μοναδικό χειμερινό προορισμό, με πλήθος πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Οι επισκέπτες της Expo 2020 άνω των 18 ετών θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID-19 και οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες θα πρέπει να κάνουν αρνητικό τεστ PCR τις τελευταίες 72 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.expo2020dubai.com/en/news/safety-and-responsibility-measures

Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν ξανά και μετριάζονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, η Emirates έχει ξαναρχίσει να προσφέρει επιβατικές υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς και πραγματοποιεί επί του παρόντος 5 πτήσεις την εβδομάδα από την Κύπρο στο Ντουμπάι.

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Υγεία και ευεξία: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Ταξιδιωτική ασφάλεια: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ