Στον κόσμο της μόδας, οι σχέσεις μεταξύ σχεδιαστών και διασημοτήτων μπορεί να είναι περίπλοκες, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Zendaya και κάποιων από τους πιο διάσημους οίκους μόδας. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο podcast “The Cutting Room Floor”, ο διακεκριμένος στυλίστας Law Roach αποκάλυψε ότι πέντε μεγάλοι οίκοι μόδας αρνήθηκαν κάποτε να ντύσουν την Zendaya. Αυτή η απόρριψη έχει οδηγήσει την διάσημη ηθοποιό να αποφεύγει να φορά τις δημιουργίες τους μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Roach ανέφερε ότι οι Saint Laurent, Chanel, Gucci, Valentino και Dior, είχαν κάποτε αρνηθεί να συνεργαστούν με την Zendaya, υποστηρίζοντας ότι ήταν “δεν ήταν στη λίστα τους”.

Ο στιλίστας της μάλιστα διευκρίνησε ότι η ηθοποιός έχει φορέσει δημιουργίες από κάποιους από τους “μεγάλους πέντε” μόνο σε φωτογραφήσεις για περιοδικά, αλλά ποτέ σε δημόσιες εμφανίσεις ή σε κόκκινα χαλιά. Όπως τονίζει ο Roach, “Δεν έχει φορέσει ποτέ Dior, Chanel ή Gucci σε κόκκινο χαλί”. Την πρώτη φορά που η Zendaya φόρεσε δημόσια Valentino ήταν λόγω ενός συμβολαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ