Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαν πέσει σε χειμερία νάρκη και η δόξα τους να επισκιαζόταν από τις μίνι φούστες, τα σορτς και τα αέρινα φορέματα, ωστόσο τώρα τα παντελόνια ζουν την στιγμή τους. Ήδη ορισμένες από τις αγαπημένες μας influencers έχουν προσαρμόσει το στυλ τους στις ανάγκες του φθινοπώρου, ώστε να ανοίξουν δρόμο στα πιο hot, trousers trends του 2019. Από ότι καταλαβαίνουμε 5 είναι οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν φέτος και τις οποίες εκείνες έχουν ήδη αρχίσει να επιλέγουν και μάλιστα κατ’επανάληψη. Σημειώνεις;

Τα καρό παντελόνια

Μην ανησυχείς! Το καρό για ακόμα μια χρονιά θα σε συντροφεύει τις κρύες μέρες του χρόνου. Και ενώ τα checked φορέματα και σακάκια έχουν την τιμητική τους και αποτελούν την εύκολη λύση για όσες δεν αγαπούν ιδιαίτερα αυτό το print, τα κορίτσια που ξέρουν από στυλ εντάσσουν στη ντουλάπα τους το ζωηρό μοτίβο, επιλέγοντας το σε μορφή statemetn παντελονιών.

Καρό παντελόνι, Acne Studios.

 

Τα δερμάτινα παντελόνια


Τα δερμάτινα παντελόνια πάντα κάνουν δυναμικό comeback μόλις οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν. Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο ξέχνα τα κλασσικά, ψηλόμεσα leather κολάν, που συνήθιζες να φοράς τις προηγούμενες σεζόν και επικέντρωσε την προσοχή σου σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Δερμάτινα παντελόνια σε straight γραμμή… Το κομμάτι που θα ερωτευτείς τρελά αυτό το χειμώνα!

Δερμάτινο παντελόνι με κουμπιά, Joseph

Διαβάστε περισσότερα στο www.elle.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ