Ο Edward Enninful, ο επικεφαλής της βρετανικής Vogue για έξι χρόνια, επέλεξε να αποχωρήσει με ένα τελευταίο τεύχος, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στο περιοδικό.

Στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους, ο Edward Enninful δεν περιορίστηκε στην παρουσίαση μιας μόνο διάσημης προσωπικότητας, ούτε καν δέκα, αλλά φιλοξένησε συνολικά σαράντα διάσημες γυναίκες. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν ήταν τυχαία. Ο Enninful, κατάγομενος από την Γκάνα, επιθυμούσε να κάνει το τελευταίο του τεύχος ένα φόρο τιμής «εξ ολοκλήρου στις γυναίκες», τονίζοντας πως καμία μεμονωμένη φιγούρα δεν θα μπορούσε να συμβολίσει αποτελεσματικά την πορεία και τις αξίες που πρεσβεύει το περιοδικό τα τελευταία χρόνια.

Αυτές οι γυναίκες, ανάμεσά τους η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Μάιλι Σάιρους, η Λίντα Εβαντζελίστα, η Τζέιν Φόντα, η Dua Lipa, η Κέιτ Μος και η Σερένα Γουίλιαμς, επιλέχθηκαν όχι μόνο για την επιρροή τους στη μόδα και την κουλτούρα αλλά και για το θετικό αντίκτυπο που είχαν στην κοινωνία.

Ο Ένινφουλ, με την τελευταία του κίνηση ως επικεφαλής της βρετανικής Vogue, δεν αποχαιρέτησε απλώς το περιοδικό. Έθεσε ένα ισχυρό όραμα για το μέλλον της μόδας και της κουλτούρας, υπενθυμίζοντας στον κόσμο τη σπουδαιότητα της γυναικείας δύναμης και επιρροής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ