Η τσάντα είναι ένα αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ και καμία εμφάνιση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς την προσθήκη της. Ακόμη κι αν τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου είναι κλασσικά ή (και) basic, η σωστή τσάντα είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα αναβαθμίσει ακόμη και το πιο απλό outfit, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση στιλ στο look που επιθυμείς να αναδείξεις.

Με τις τάσεις να αναδιαμορφώνονται συνεχώς, στο επίκεντρο έχει βρεθεί ένα νέο trend που «ήρθε» για να αντικαταστήσει τις shoulder bags. Οι top handle bags θα γίνουν το νέο αγαπημένο σου αξεσουάρ και δεν θα μπορείς να τις αποχωριστείς. Οι τσάντες με το χερούλι από πάνω, τις οποίες κρατάμε στο χέρι και δεν μπορούμε να περάσουμε στον ώμο μας, είναι αυτές που κατέκλυσαν το street style των fashion weeks του 2024.

Η τάση, αναδείχθηκε από τους πιο διάσημους οίκους και πρωταγωνιστούσε στα περισσότερα catwalks, όπως για παράδειγμα σε αυτά της Prada, Fendi και Botttega Veneta και έχουν ήδη παρουσιάσει τη top handle bag στις SS24 συλλογές τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον και αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα στιλ τσάντας, κυκλοφόρησαν και στην εκδοχή της top handle bag. Και μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κρατήσεις αυτή τη τσάντα… Από το μικρό elegant χερούλι της δηλαδή, ωστόσο, μπορείς να περάσεις το χέρι σου μέσα από τη λαβή της και να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου, όπως είδαμε στο catwalk του Ferragamo!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ