Βουτήξτε σ’ έναν κόσμο ζωντανών αποχρώσεων και σαγηνευτικών prints με τη συλλογή TOMMAZO  Spring/Summer Collection – μια ωδή στην κομψότητα και την έκφραση. Εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης και την παιχνιδιάρικη περιπέτεια του καλοκαιριού, η  νέα καλοκαιρινή συλλογή  περιλαμβάνει έναν αρμονικό συνδυασμό λιλά, μπεζ, κόκκινου, μπλε και χακί, που συμπληρώνεται από διαχρονικά prints και ρίγες.

Κάθε κομμάτι της συλλογής  έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί μια αίσθηση αβίαστης κομψότητας και αδιαμφισβήτητης γοητείας. Οι απαλοί λιλά και μπεζ τόνοι αποπνέουν μια γαλήνια γοητεία, ενώ οι έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη ζωντάνια σε κάθε σύνολο. Εν τω μεταξύ, τα κλασικά prints  και οι ρίγες εμποτίζουν μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και μοντέρνας αίσθησης, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες για συνδυασμούς  και ταίριασμα.

Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο σ’ ένα παραθαλάσσιο θέρετρο είτε εξερευνάτε τους πολυσύχναστους δρόμους μιας κοσμοπολίτικης πόλης, η ευέλικτη συλλογή TOMMAZO   μεταβαίνει αβίαστα από τη μέρα στη νύχτα, διασφαλίζοντας ότι φαίνεστε και αισθάνεστε κάθε στιγμή η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αγκαλιάστε το πνεύμα του καλοκαιριού και απελευθερώστε τον εσωτερικό σας fashionista εαυτό σας με τη συλλογή TOMMAZO Άνοιξη/Καλοκαίρι — μια γιορτή χρωμάτων, prints και ατελείωτων δυνατοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ