Από την στιγμή που ο Raf Simons, ένωσε τις δυνάμεις του με την Miuccia Prada, τα ντεφιλέ του ιταλικού οίκου, απέκτησαν νέο ενδιαφέρον. Οι δυο τους, παρουσίασαν μια ιδιαίτερη, ανοιξιάτικη συλλογή, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, εμπνευσμένη από την θρυλική ταινία, «Το μωρό της Ροζμάρι» αλλά και την επικρατούσα κοινονικοπολιτική κατάσταση.

Σε ένα κοινωνικό κλίμα όπου οι γκρίζες ζώνες γίνονται όλο και πιο μαύρες στόχος του σχεδιαστικού δίδυμου ήταν να αποτυπώσουν στο fashion show τους, το zeitgeist κλίμα αυτής της περιόδου.

Σε ένα κοινωνικό κλίμα όπου οι γκρίζες ζώνες γίνονται όλο και πιο μαύρες, στόχος του σχεδιαστικού δίδυμου ήταν να αποτυπώσουν στο fashion show του, zeitgeist κλίμα αυτής της περιόδου μέσα από από σκουρόχρωμα ρούχα που θύμιζαν στολές εργασίας.

Μπορεί η απλότητα να είναι η λέξη στην ουσία, δεν υπήρχε τίποτα απλό στη συλλογή του ιταλικού οίκου Prada, η περιπλοκότητα στην κατασκευή τους ήταν εμφανής. Καθώς το fashion show προχωρούσε, η Prada και ο Simons ξέφευγαν από την ιδέα της απλότητας παρουσιάζοντας φορέματα τυπωμένα με rothko prints.

Η επιρροή του στιλ της Farrow από τη γνωστή ταινία στην συλλογή ήταν ευδιάκριτη μέσα από τα slip dress, τα oversized πλεκτά, τα παλτά σε midi γραμμή με sheer details, αλλά και το ιδιαίτερο beauty look των μοντέλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ