Η συλλογή με τίτλο “Daydream” σε καλεί να χρησιμοποιήσεις τη μόδα για να βιώσεις ονειρικές στιγμές στην καθημερινότητά σου.

Η συλλογή περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια από bralette tops, τσάντες  αλλά και θήκες – τσαντάκια για κινητά, σε αποχρώσεις όπως ivory, off-white, lemon chiffon, rose gold και μαύρο. Φτιαγμένα από διαφορετικά είδη artificial pearl (τεχνητό μαργαριτάρι) με μοναδικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα bralette της νέας συλλογής του brand μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα κάθε σύνολο.

Το brand δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που είναι ανεξάρτητες, δυναμικές αλλά ταυτόχρονα ρομαντικές – τις γυναίκες που πιστεύουν στον εαυτό τους και διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν. Εκείνες που χρησιμοποιούν τη μόδα για να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους.

Το brand tagline: “You are magic darling, effing magic” είναι μια σημείωση προς όλες τις γυναίκες που φέρει το κάθε bralette για να τους θυμίζει πως είναι πραγματικά μοναδικές με ένα μαγικό τρόπο. 

Φορώντας τα bralette με ένα τζιν και ένα λευκό φανελάκι, είτε πάνω από βραδινό σύνολο, είτε μόνα τους προσθέτεις αυτή τη δόση μαγείας που όλοι αναζητούμε. Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξεις, υπάρχει παντού.

Η μοναδικότητα της συλλογής την κάνει ιδανική και για κάθε νύφη αλλά και bridesmaids όπως επίσης και για performers.

Κάθε bralette ή τσαντάκι είναι made-to-order και custom-made, μιας και φτιάχνονται στο χέρι κατά παραγγελία. Μπορείς να τα παραγγείλεις είτε μέσω Instagram, στέλνοντας διαστάσεις (bust measurements), είτε μέσω της ιστοσελίδας του Bralette Studio.

Info: @bralette.studio (Instagram & Facebook), www.bralettestudio.com τηλ. 99 835494

Φωτογραφίες: Δώρος Θεοδώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ