Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να υποδεχτούμε την άνοιξη και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις νέες τάσεις και prints που θα κυριαρχήσουν φέτος. Με τα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας να έχουν πάρει «φωτιά», πιο κάτω συγκεντρώσαμε τα prints που απασχόλησαν τους σχεδιαστές.

Ρίγες

Ένα αγαπημένο μοτίβο των σχεδιαστών που καταφέρνει να είναι πάντα επίκαιρο και «φρέσκο». Πιο συγκεκριμένα, οι κάθετες ρίγες χαρίζουν μια ρετρό «νότα» στις ανοιξιάτικες συλλογές των σχεδιαστών και ταξιδεύουν πίσω στη δεκαετία του 70.

Polka dot

Κλασικό, ρομαντικό και θηλυκό! Το αγαπημένο πουά print, θα κυριαρχήσει και τη φετινή άνοιξη σε prints διαφορετικού μεγέθους που θα πρωταγωνιστούν σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα κ.α.

Florals

Η τάση που έγινε συνώνυμο των ανοιξιάτικων ενδυμάτων! Φέτος, οι designers θέλουν τα floral prints λίγο πιο μεγάλα απ’ ότι συνήθως. Ξεθωριασμένα αλλά και έντονα λουλούδια σε σκούρα χρώματα θα κυριαρχήσουν στην πιο edgy εκδοχή τους.

Harlequin Motifs

Να και ένα εντελώς νέο μοτίβο! Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο print έχουμε να το δούμε από τη δεκαετία το 80 και δικαίως τα ανεστραμμένα τετράγωνα θα κερδίσουν και πάλι «έδαφος» την άνοιξη 2024 στην πιο elegant εκδοχή τους.

Wavy ρίγες

Μαζί με τις κάθετες ρίγες θα έχουμε και τις πιο bohemian παραλλαγές, ενώ αναμένεται πως οι έντονοι και περίεργοι χρωματισμοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν το συγκεκριμένο print να ξεχωρίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ