Κάθε μικρή πριγκίπισσα ή μικρός πρίγκιπας αξίζει στην βάπτιση του να είναι ντυμένος με stylish ρουχαλάκια. Η Σοφία Στυλιανού, σχεδιάζει ονειρεμένα βαπτιστικά ρουχαλάκια γεμάτα φαντασία, χρώμα και πολυτελή υφάσματα.

Πως σας δημιουργήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του brand Sophia Mariodi;
Η ιδέα για τη δημιουργία του brand μου προήλθε από το πάθος μου για το σχεδιασμό και τη δημιουργία ρούχων. Όταν σχεδίασα τα δύο νυφικά του γάμου μου, αντιλήφθηκα ότι μπορώ να δημιουργήσω κάτι που ξεχωρίζει και προσφέρει μια νέα προοπτική στην αγορά. Η επιλογή μου όμως για τα βαφτιστικά φορέματα, γεννήθηκε όταν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη βάπτιση της βαφτιστήρας μου. Ήθελα κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, έτσι ξεκίνησα τη δημιουργία του δικού μου brand, με έμφαση στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αισθητική, με στόχο να προσφέρω κάτι μοναδικό και ξεχωριστό στην παιδική μόδα.


Από που αντλείται έμπνευση για τις δημιουργίες σας;
Η έμπνευσή μου πηγάζει από πολλές πηγές, όπως τη φύση, την τέχνη αλλά και τον πολιτισμό. Ωστόσο, τα ταξίδια αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής μου, καθώς λατρεύω τις διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις. Ένα ταξίδι μπορεί να δώσει ιδέες για χρώματα, υφές και σχέδια που μπορούν να ενσωματωθούν στις δημιουργίες μου. Ακόμα και ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, μπορεί να με εμπνεύσει για νέες ιδέες, τις οποίες θα ενσωματώσω με το δικό μου στυλ Sophia Mariodi.

Δημιουργείται και custom-made βαπτιστικά ρούχα;
Δημιουργώ και custom-made βαπτιστικά ρούχα, λόγω του ότι κατανοώ ότι κάθε νονός/α έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Γι’ αυτό υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν διακοσμητικά, να αλλάξουν και να συνδυάσουν διαφορετικά πατρόν, από μια μεγάλη γκάμα συλλογής που υπάρχει στη ιστοσελίδα μου. Επίσης προσαρμόζω το μέγεθος αλλά και τα σχέδια μου σε μοναδικά κομμάτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε νονού/ας, προσφέροντας έτσι μια εξατομικευμένη επιλογή για την ιδιαίτερη ημέρα του παιδιού.

Είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να δημιουργείς για μικρά παιδιά;
Παρόλο που η δημιουργία ρούχων για παιδιά μπορεί να φαίνεται ευκολότερη σε σχέση με τη δημιουργία ρούχων για ενήλικες, έχει τις δικές της προκλήσεις και απαιτήσεις. Βάση της εμπειρίας μου από τα νυφικά μου αλλά και από τα ρούχα που φτιάχνω για εμένα, η δημιουργία ρούχων για ενήλικες απαιτεί διαφορετικές τεχνικές, ειδικά όταν πρόκειται για την επίτευξη της σωστής εφαρμογής του ρούχου.

Μπορείτε να μας δώσετε μερικά tips για τους νονούς ή τις νονές που είναι στην αναζήτηση βαπτιστικών ρούχων;
Όπως ένας ενήλικας πρέπει να έχει ένα καλοσχεδιασμένο και καλοφτιαγμένο ρούχο, απαιτείται εξίσου η ίδια προσοχή για ένα μικρό παιδί για την επιλογή σωστών υφασμάτων, την επεξεργασία λεπτομερειών στην ποιότητα και την εφαρμογή. Τα παιδιά αλλάζουν συνεχώς έτσι πρέπει να έχουμε υπόψη την ανάπτυξη, τις ανάγκες και τις κινήσεις του παιδιού, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ρούχο που δεν θα είναι ούτε στενό, ούτε φαρδύ, αλλά θα είναι καλοφτιαγμένο, άνετο και λειτουργικό.
Η βάπτιση ενός παιδιού είναι μια σημαντική και συναισθηματική στιγμή και η επιλογή του βαπτιστικού ρούχου αποτελεί ουσιώδες κομμάτι αυτής της διαδικασίας.
Ορισμένες συμβουλές που θα μπορούσα να δώσω είναι:

  1. Δώστε προσοχή στην ποιότητα του υφάσματος. Τα κατάλληλα υφάσματα για βαπτιστικά ρούχα είναι συνήθως απαλά, ελαφριά και αέρινα, όπως βαμβακερό, μουσελίνα ακόμα και το σωστό σατέν, το οποίο αγαπώ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια όμορφη άνετη και σικ εμφάνιση για το μωρό.
  2. Αποφύγετε τα πολύπλοκα και υπερβολικά διακοσμημένα ρούχα όπου ενδέχεται να είναι δυσάρεστα για το μωρό. Η βάπτιση για ένα μωρό είναι μια μακρά διαδικασία και γι’ αυτό πρέπει να είναι άνετο καθόλη τη διάρκεια της.
  3. O απλός και κομψός σχεδιασμός πιστεύω πως κολακεύει το μωρό, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια της επιτηδευμένης πολυτέλειας.

Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;
Ως σχεδιάστρια και δημιουργός βαπτιστικών ρούχων, έχω ως επόμενό μου στόχο να αναπτύξω την επιχείρησή μου στο χονδρικό εμπόριο. Δηλαδή, να συνεργαστώ με καταστήματα που αναζητούν μοναδικά και εξατομικευμένα βαπτιστικά ρούχα, διαθέτοντας τις συλλογές μου για τους πελάτες τους. Σκοπός μου είναι να προσφέρω τη δυνατότητα διαφοροποίησης στα βαπτιστικά ρούχα, που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Επίσης να επεκτείνω την παρουσία μου στην αγορά και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν ξεχωριστά και μοναδικά βαπτιστικά ρούχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ