Η νέα καμπάνια του πασίγνωστου οίκου μόδας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2024 έχει ως πρωταγωνίστρια την εγκυμονούσα Rihanna. Οι εικόνες παρουσιάζουν την τραγουδίστρια με φουσκωμένη την κοιλίτσα της, να αποκαλύπτεται μέσα από ένα ανοιχτό πουκάμισο με τυπωμένα pixel και το μοτίβο Damier του οίκου. To print το οποίο είναι και κεντρικό θέμα για την πρώτη κολεξιόν του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton.

Μέσα από τον φακό των Keizō Kitajima και Martine Syms, οι εικόνες και το βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια δείχνουν τη Rihanna να κυκλοφορεί στην πόλη, φορτωμένη με τις πολύχρωμες δερμάτινες τσάντες. Μέσω της καμπάνιας αλλά και της συλλογής που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, ο Pharrell προσπαθεί να αλλάξει τις αντιλήψεις, να αμφισβητήσει την ιστορία αλλά ταυτόχρονα να εξελίξει την ήδη υπάρχουσα κληρονομιά του Γαλλικού οίκου.

Έτσι, η νέα εκδοχή της Speedy τσάντα, επιχειρεί να το “έρθει” στο σήμερα μέσα από μια νέα μαλακή κατασκευή που επιτρέπει στο κάτω μέρος της τσάντας να καταρρέει και να περιτυλίγεται όπως θα γινόταν με την καθημερινή χρήση. 

Από την Audrey Hepburn, η οποία, το 1965, ζήτησε μια μικρότερη έκδοσή της για να ταιριάζει στο μικροκαμωμένο της ανάστημα, μέχρι τη σημερινή φωτογραφιση της Rihanna, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Speedy bag παραμένει αναλλοίωτη με το πέρας των χρόνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ