Μετά την αποχώρηση του Alessandro Michele από τον οίκο Gucci, ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε τον διαδόχο του.

Την καλλητεχνική διεύθυνση του οίκου λοιπόν αναλαμβάνει ο Sabato De Sarno και την πρώτη του συλλογή για τον οίκο θα την παρουσιάσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Sabato De Sarno μεγάλωσε στη Νάπολη της Ιταλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στον οίκο Prada το 2005 ενώ συνέχισε την επαγγελματική του πορεία με το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce & Gabbana. Το 2009, εντάχθηκε στην ομάδα του οίκου Valentino και στην πορεία ανάλαωε το ρόλο του Fashion Director επιβλέποντας τις ανδρικές και τις γυναικείες συλλογές.

«Η εταιρεία Gucci είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οίκους που έχει δημιουργηθεί. Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω το ρόλο του Δημιουργικού Διευθυντή του Gucci. Είμαι υπερήφανος που θα ενταχθώ σε έναν Οίκο με τόσο εξαιρετική ιστορία και κληρονομιά, που με τα χρόνια μπόρεσε να υποδεχτεί και να διαφυλάξει αξίες στις οποίες πιστεύω. Είμαι συγκινημένος και ενθουσιασμένος που θα συνεισφέρω το δημιουργικό μου όραμα για το brand», δήλωσε χαρακτηριστικά ο De Sarno λίγο μετά την ανακοίνωση.

Ο Alessandro Michele, διέγραψε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον ιταλικό οίκο Gucci, ανεβάζοντας της μετοχές του οίκου στο χρηματιστήριο της μόδας στα ύψη. Το fashion crowd λοιπόν, αναμένει να δει αν ο διάδοχος του θα αντεπεξέλθει στην πρόκληση και να ξεπεράσει τον προκάτοχο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ