Η είδηση της αποχώρησης του καλλιτεχνικού διευθυντή από τον ιταλικό οίκο έσκασε σαν βόμβα χθες αργά το απόγευμα.

Ο οίκος Moschino μέσα από ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι ο Jeremy Scott θα παραιτηθεί από τη θέση του Creative Director της μάρκας μετά από 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσε έγραφε: «”Ο οίκος Moschino ανακοινώνει ότι ο Jeremy Scott αποχωρεί από creative director. O Jeremy Scott ήταν επικεφαλής του ιταλικού luxury οίκου από τον Οκτώβριο του 2013 και από την πρώτη του collection για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014 προκάλεσε πολλές συζητήσεις για τον ρόλο της μόδας στα χρονικά της τέχνης, του καταναλωτισμού και του κοινωνικού σχολιασμού.

Ο Scott έγραψε ένα βασικό κεφάλαιο στην κληρονομιά του οίκου με το ατρόμητο και καθηλωτικό pop-camp στιλ του και το έντονο χιούμορ του – πιστά στους κώδικές του Moschino.

O Massimo Ferretti, Πρόεδρος της Aeffe, μητρικής εταιρεία του οίκου, δήλωσε: “Ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τη δημιουργική δύναμη που είναι ο Jeremy Scott. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα δέκα χρόνια της δέσμευσής του στον οίκο που ίδρυσε ο Franco Moschino και που ήταν ο καθοδηγητής ενός ξεκάθαρου και χαρούμενου οράματος που θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας Moschino”.”

Ο Jeremy Scott στο δικό του μήνυμα για την αποχώρησή του, αναφέρει: “Μετά από 10 χρόνια ανακοινώνω σήμερα ότι φεύγω από τον Moschino. Πέρασα υπέροχα δημιουργώντας σχέδια που θα ζήσουν για πάντα. Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα την τελευταία δεκαετία. Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο είμαι γεμάτος ενθουσιασμό και προσμονή και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το επόμενο βήμα μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ