Ο Νίκος Κούλης είναι Έλληνας σχεδιαστής με παγκόσμια αναγνώριση και επιτυχία. Ακόμα μία απόδειξη της λαμπρής πορείας που διαγράφει στον χώρο του κοσμήματος, η βράβευσή του – για τέταρτη χρονιά- στα GEM Awards. Ο διεθνούς φήμης και καταξιωμένος σχεδιαστής κοσμημάτων απέσπασε το βραβείο “Jewelry Design”, στην  στην 18η απονομή των GEM Awards, του κορυφαίου θεσμού βραβείων στον παγκόσμιο χώρο του κοσμήματος, που πραγματοποιήθηκαν τη Παρασκεύη 10 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη. Τα GEM Awards αποτελούν τα πιο διάσημα βραβεία κοσμήματος, τιμώντας τα επιτεύγματα σχεδιαστών και εταιριών κοσμημάτων και ρολογιών.

Ο Νίκος Κούλης έρχεται από μια καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων και δημιούργησε το δικό του εμπορικό σήμα, το Nikos Koulis Jewels, το 2006, παρουσιάζοντας την περίτεχνη τεχνική του μαζί με τις βαθιές του γνώσεις στην ποιότητα κατασκευής κοσμημάτων.

 

Ο Νίκος Κούλης

Το ατελιέ του βρίσκεται στην Αθήνα, δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια με εξαιρετικές πέτρες από όλο το κόσμο. Ο Έλληνας δημιουργός έχει κερδίσει το βραβείο Design Couture τρεις φορές. το 2015 στην Κατηγορία Νυφικών, το 2016 και το 2018 στην κατηγορία Haute Couture και το 2019 στην κατηγορία Gold με την ολοκαίνουργια συλλογή του “Feelings”.  Είχε λάβει επίσης το Βραβείο Σχεδιασμού Κοσμήματος το 2017 στην έκθεση VicenzaOro στην Ιταλία και ήταν ένας από τους τρεις υποψηφίους για το Βραβείο Σχεδιασμού Κοσμήματος στα Βραβεία GEM το 2018, κερδίζοντας το Βραβείο Κοσμήματος Town & Country 2018, ενώ  ήταν φιναλίστ στο Βραβείο Κοσμήματος Town & Country 2019 στην κατηγορία “Διαμάντια της Χρονιάς”.

 

View this post on Instagram

 

And the GEM Award for Jewelry Design goes to… Congratulations @nikoskoulisjewels #gemawards

A post shared by GEM Awards (@gemawards) on

 

Δημιουργίες του του σχεδιαστή βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα και boutiques σε 29 πόλεις του κόσμου, ενώ τα ιδιαίτερα κοσμήματά του επιλέγουν η βασίλισσα Rania της Ιορδανίας, η Meghan Markle, η Scarlett Johansson, η Rihanna, η Oprah Winfrey, και η  Michelle Obama.

Bραχιόλι “V” collection από λευκόχρυσο με διαμάντια και σμαράγδια

 

 

Σκουλαρίκια “oui” collection από λευκόχρυσο με σμαράγδια, διαμάντια και σμάλτο

 

 

Κολιέ “feelings” collection από χρυσό με διαμάντια και σμάλτο

 

 

Σκουλαρίκια “energy” collection από χρυσό με διαμάντια

 

 

Δαχτυλίδι “universe Line” collection από λευκόχρυσο με διαμάντια

 

 

Βραχιόλι “lingerie” collection από λευκόχρυσο με διαμάντια και μαργαριτάρια

 

 

Σκουλαρίκια “fame” collection από χρυσό με ζαφείρια και διαμάντια

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ