Λίγο πριν αρχίσουμε τις βουτιές μας στις θάλασσες, κάνει την εμφάνιση του στην αγορά, ένα νέο κυπριακό brand το οποίο έρχεται να αναβαθμίσει τις beachwear εμφανίσεις μας.

Το «Mpleige», που πήρε το όνομα του από την ελληνική λέξη “Μπλέ” -το χρώμα της θάλασσας- και την λέξη “Beige”, το χρώμα της άμμου, εξειδικεύεται στην δημιουργία limited συλλογών με μαγιό και ρούχα παραλίας.

Αξίζει να σημειώθει μάλιστα, πως οι συλλογές του brand, σχεδιάζονται και παράγονται στην Κύπρο, μιας και ένας από τους στόχους του «Mpleige» είναι να ενισχυθεί η ντόπια βιομηχανία. Ενώ παράλληλα το brand ακολουθεί τις νέες προσταγές της μόδας και κινείται σε “slow fashion” ρυθμούς, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Brand’s ID

Πίσω από την δημιουργία του «Mpleige», κρύβεται μια μικρή ομάδα γυναικών που ζουν σε παραλιακές πόλεις της  Κύπρου, λατρεύουν τη θάλασσα και φυσικά εμπνέονται από αυτήν. Στις αρχές του 2021 λοιπόν, αποφάσισαν πως οι ιδέες τους, πρέπει να παίρνουν σάρκα και οστά. Κάπως έτσι, οι εικόνες που είχαν στο μυαλό τους να μετατράπηκαν σε σχέδια μόδας και στην συνέχεια σε φανταστικά beachwear κομμάτια.

Όσον αφορά την φιλοσοφία του «Mpleige» αυτή κεινέται στους άξονες της αειφόρας μόδας αφού τα κομμάτια του brand παράγονται με ηθικό και βιώσιμο τρόπο. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, λαμβάνεται υπόψιν η ανακύκλωση γι’  αυτό και από τα υφάσματα που περισσεύουν φτιάχνονται κοτσιδάκια, κορδέλες μαντήλια. Κάποια από τα οποία διατίθενται προς πώληση, ενώ κάποια άλλα δωρίζονται. Παράλληλα οι συσκευασίες του «Mpleige» 100% ανακυκλώσιμες.  

Τα στάδια δημιουργίας ένος «Mpleige» fashion item

Αρχικά , επιλέγονται τα υφάσματα τα οποία περνούν από ποιοτικούς ελέγχους έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι είναι φιλικά προς το δέρμα και ότι δεν αλλοιώνονται με τη χρήση. Στη συνέχεια, δημιουργούνται διάφορα δείγματα από ντόπιους ράφτες, μιας και ένας από τους στόχους του brand είναι και έπειτα τα δείγματα περνούν από δοκιμές, σε κορμιά αληθινών γυναικών. 

Έτσι λοιπόν, κάθε κομμάτι σχεδιάζεται με πολλή προσοχή και αγάπη ώστε να αγκαλιάζει και να αναδεικνύει το γυναικείο κορμί και τις καμπύλες του.

Η συλλογή

Η πρώτη συλλογή του «Mpleige» περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για τα καλοκαιρινά looks σου στις παραλίες. Μπικίνι αλλά και monokini σε φανταστικά χρώματα και prints, άλλα με sexy cut-outs και άλλα σε μινιμαλ καθαρές γραμμές. Κιμονό, καφτάνια, παντελόνες, tops συμπληρώνουν την πρώτη συλλογή του «Mpleige», που διακρίνεται για την δεξιοτεχνιά και τον αέρα μοναδικότητας και πολυτέλειας που αποπνέει.

Δες πιο κάτω την υπέροχη καλοκαιρίνη συλλογή του Mpleige :

Instagram Account: Mpleige (@mpleige) • Instagram photos and videos

Website: Home – Mpleige

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ