Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τα συστήματα μεταφοράς της Inglesina, είναι να προσφέρουν στους γονείς την απαραίτητη λειτουργικότητα και να εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες για το μωρό!


Από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου λοιπόν, η Inglesina τρέχει τη προσφορά Safety Days, όπου με την αγορά ενός συστήματος μεταφοράς Aptica ή Quad λαμβάνετε σπουδαία δώρα και μεγάλες προσφορές.

Πιο αναλυτικά, εάν αγοράσετε το σύστημα μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cab, παίρνετε δώρο το κιτ SuperSafety, που αποτελείται από: τη βάση αυτοκινήτου Cab αξίας 45€ και το κιτ αυτοκινήτου για πορτ-μπεμπέ, αξίας 66€.

Ενώ με την αγορά του συστήματος μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size, λαμβάνετε έκπτωση 50€ στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size αξίας 199€ και ένα κουπόνι αξίας 50€ για την αγορά του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Darwin Toddler i-Size, αξίας 289€ που ακολουθεί το Darwin Infant και τοποθετείται επίσης στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα χρώματα των συστημάτων μεταφοράς Aptica ή Quad Quattro έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το

www.safetydays.inglesina.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ