Πρίν λίγες μέρες η ομάδα της La Mer Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, οργάνωσε τον καθαρισμό της παραλίας Μεγάλου Καβουρίου Αττικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η ομάδα της La Mer Balkans: Ελένη Πηλίνη (Sales & Education Manager), Πέπυ Σιούτη (General Brand Manager Balkans), Μαριάννα Κουτέλου (Marketing Manager), Ηρώ Βαούτση (PR & Consumer Engagement Coordinator)

Ηρώ Βαούτση (PR & Consumer Engagement Coordinator), Πέπυ Σιούτη (General Brand Manager La Mer Balkans)

Κατερίνα Γκαγκάκη

Υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Iδρύματος της La Mer, “Blue Heart Oceans Fund”, ο κορυφαίος οίκος καλλυντικών συνέχισε για τέταρτη χρονιά την αποστολή του, με μια ξεχωριστή ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία διοργανώνεται σε όλες τις χώρες διεθνώς, στο πλαίσιο της καμπάνιας “See what they see” με επίκεντρο τη διαφύλαξη των θαλασσών για τις επόμενες γενιές.

Ισμήνη Νταφοπούλου-Αγγελάκη, Βάσια Κωσταρά

Έφη Βράκα, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη-Δρακωτού

Ήρα Κατσαντώνη

Η Βάσια Κωσταρά με τη μητέρα της

H Πέπυ Σιούτη, Γενική Διευθύντρια La Mer Balkans, καλωσόρισε με την ομάδα της τους πιστούς οπαδούς της Νο1 μάρκας περιποίησης προσώπου, οι οποίοι, προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, αλλά με κοινό σημείο αναφοράς την οικολογική τους συνείδηση, συντέλεσαν εθελοντικά με τις οικογένειές τους, στον καθαρισμό της ακτής. Λίγο πριν το μεσημέρι, οι εθελοντές είχαν ήδη συλλέξει πάνω από 150 κιλά απορριμμάτων (ανάμεσά τους αμέτρητες γόπες τσιγάρων, συσκευασίες τροφίμων, αλουμινένια κουτιά, καπάκια, οικοδομικά υλικά κτλ.), με την πολύτιμη συμβολή της εταιρείας οικιακής φροντίδας Sanitas, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Σαράντη.

Δήμητρα Λαζαράτου, Βάσια Κωσταρά

Έφη Βράκα

Ζέτα Τσακούμη

Τζίνα Σμαριανάκη, Τζένη Κωνστάντου-Sireac

Ρέα Παπαθανασίου, Λουκία Σανιδά, Ιόλη Δημοπούλου

Δήμητρα Λαζαράτου, Κατερίνα Γκαγκάκη

Οι εθελοντές του La Mer Beach Cleaning

Στο τέλος της εθελοντικής δράσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι αναζωογονήθηκαν με δροσερά ροφήματα και energy bars, ευγενική χορηγία της γαλλικής Boulangerie PAUL.

Οι μικροί εθελοντές του La Mer Beach Cleaning

Waves of Change το σύνθημα του φετινού La Mer Beach Cleaning

Η αντιηλιακή σειρά της La Mer προστάτευσε τους εθελοντές

Η ομάδα του PAUL: Αλέξανδρος Τσελέντης (New Business Development Supervisor), Μαριλένα Λαλούση, Άρης Κωνσταντόπουλος (Marketing Manager PAUL)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “BLUE HEART ΟCEANS FUND”

Η θάλασσα πάντα μάγευε, ενέπνεε και μετέδιδε την ελπίδα στη La Mer. Μέχρι και σήμερα, ο κορυφαίος οίκος καλλυντικών, μέσω του ιδρύματος “Blue Heart Oceans Fund”, έχει ενισχύσει την προστασία 16 εκατομμυρίων μιλίων αυτόνομων θαλάσσιων οικοσυστημάτων ανά την υφήλιο. Για τους φετινούς μήνες Μάιο και Ιούνιο, για κάθε δημόσια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου χρησιμοποιήθηκαν τα hashtags #LaMerBlueHeart και #LaMerDonation, η La Mer δώριζε 25 δολάρια, συγκεντρώνοντας έτσι το ποσό των 650.000 δολαρίων που ενισχύει τη δράση του Ιδρύματος και τα έργα διατήρησης των ωκεανών σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυσή του το 2017, το Ίδρυμα έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει την προστασία του οικολογικού συστήματος των θαλασσών για τις επόμενες γενιές, αποτίοντας φόρο τιμής στον ιδρυτή της La Mer, Δρ. Max Huber. Ο θρυλικός αστροφυσικός άντλησε έμπνευση από τις θρυλικές θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, τον οποίο ανήγαγε σε ένα σύμβολο υπόσχεσης που διαγράφεται στον ορίζοντα. Σεβόμενη την κληρονομιά του, η La Mer μέχρι σήμερα αγωνίζεται να τιμήσει αυτό το θαυματουργό δημιούργημα, όπου τα παραμύθια παίρνουν ζωή και η φαντασία πλανάται ελεύθερη στα κύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς και τη δράση του ιδρύματος μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου https://www.cremedelamer.com/blue-heart

LAMER.COM
@lamer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ