Η fashion influencer και digital brand ambassador μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων με ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο οδηγό δώρου μέσα από το intimissimi.com

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία είναι γεγονός στην Intimissimi και με τη βοήθεια της fashion influencer και digital brand ambassador Chiara Ferragni, οι πολυαναμενόμενες μέρες των Χριστουγέννων φαντάζουν πιο κοντά από ποτέ. Στιγμές γιορτινής που όλοι ανυπομονούν να ζήσουν, έρχονται πιο κοντά με ένα μοναδικό project αφιερωμένο στην πιο ιδιαίτερη εποχή του χρόνου. Εορταστικό mood επικρατεί τόσο στα καταστήματα όσο και στο Intimissimi.com με την Chiara Ferragni στην IntimissimiLand.

 

 

Tι δώρο ονειρεύεστε; Ένας υπέροχος Χριστουγεννιάτικος οδηγός δώρων με την Chiara Ferragni να μας βοηθάει στην αναζήτηση του ιδανικού δώρου. Μέσα σε μια κατακόκκινη, χριστουγεννιάτικη ιστοσελίδα βρίσκει κανείς την εικόνα της Chiara φιλτράροντας προϊόντα από την wish list με τα εξής κριτήρια: mood, Red Passion, Night- wear και Black Lingerie. Προτάσεις, επιλεγμένες από την ίδια τις οποίες ανακαλύπτετε σε όλα τα καταστήματα Intimissimi!

Η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με κλασσικά κομμάτια αλλά και με νέα Χριστουγεννιάτικα, με κατηγορίες όπως Timeless Black, Animal Prints και Glitter Mania, αμιγώς αφιερωμένες στο New Year’s Eve.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ