Η συμπαρουσιάστρια του Λούη Πατσαλίδη, Pan Dragomir έκλεψε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές στο season φινάλε της γνωστής εκπομπής.

Για την πρώτη της εμφάνιση, η γνωστή Tik Toker επέλεξε ένα λαχανί, φόρεμα σε off-the-shoulder style που έδενε με φιόγκους. Μια λεπτομέρεια που προσέδιδε μια ρομαντική νότα στην εμφάνιση της. Το σύνολο της ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι ροζ sneakers και ένα choker στο λαιμό. Ένα look που μας θύμισε τη “Sailor Moon”.

Το δεύτερο look της, στο act με την Άντρη Καραντώνη και τον Λούη Πατσαλίδη, η Pan Dragomir εμφανίστηκε με μια βράκα αλλά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της.

Πίσω από αυτές τις δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Pan βρίσκεται η σχεδιάστρια μόδας, Λεόνη Γεωργίου.

Η Λεόνη Γεωργίου, γεννημένη το 1991 στη Λεμεσό, αφιερώθηκε από μικρή ηλικία στις τέχνες και τη μόδα. Η μόδα αποτέλεσε πάντα κεντρικό στοιχείο της ζωής της, με την παραμικρή λεπτομέρεια να πυροδοτεί τη φαντασία της και να επηρεάζει τις μεγάλες της ιδέες.

Η εξέλιξη της καριέρας της ήρθε μέσα από τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πανεπιστήμιο University for the Creative Arts, στα προάστια του Λονδίνου, όπου ακολούθησε τον κλάδο BA Fashion Design. Το πάθος της είναι να μετατρέπει τις άυλες σκέψεις της σε δυσδιάστατες μορφές στο χαρτί και στη συνέχεια να τις συναρμολογεί, αγκαλιάζοντας και αναδεικνύοντας το σώμα. Το μεγαλύτερο προτέρημα της είναι η εις βάθος γνώση της στο σχέδιο, στην κατασκευή πατρόν και στη ραπτική.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Λεόνη επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε να εργάζεται ως σχεδιάστρια και δημιουργός. Από το 2015, είναι μέλος της σχεδιαστικής ομάδας της ‘Ratt’, μιας από τις πιο δημιουργικές εταιρείες μόδας στην Κύπρο και την Ελλάδα, όπου εργάζεται ως μία από τους δύο κύριους σχεδιαστές μέχρι σήμερα.

Δίπλα στη Ρίτα Αττάλα, η Λεόνη είχε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της και να δημιουργήσει συλλογές για 20 σεζόν. Παράλληλα, αναλαμβάνει παραγγελίες για κομμάτια που δημιουργούνται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη, αντιμετωπίζοντας κάθε άτομο σαν μούσα της για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λεόνη ταυτίζεται με την προσωπικότητα κάθε ατόμου και συλλέγει στοιχεία του χαρακτήρα και του γούστου τους για να δημιουργήσει. Έτσι έγινε και με την Pan Dragomir, με την οποία γνωρίζονται τα τελευταία έξι χρόνια. Πολύ γρήγορα φαντάστηκε την Pan μέσα στο φανταχτερό, πράσινο φόρεμά της. Επίσης, η δεύτερη εμφάνιση της Pan ανάμεσα στους βρακάδες ήταν έμπνευση της Λεόνης, βασισμένη σε μια απλή συζήτηση για τη στροφή της μόδας προς την παράδοση.

Στόχος της Λεόνης ως σχεδιάστρια μόδας είναι να δώσει σε κάθε άτομο τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσα από μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα για τον καθένα ξεχωριστά.

Instagram @leoni_georgiou για να συζητήσετε την επόμενη μοναδική εμφάνισή σας.

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες:

Email: [email protected]
Τηλέφωνο: +357 99909211

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ