Είναι από τους Έλληνες σχεδιαστές που έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες στιγμές στον χώρο της μόδας. Ο Βασίλης Ζούλιας έχει κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο του κόσμου και των συναδέλφων του, αλλά και παγκοσμίου φήμης stars. Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε με δημιουργία του η Κιμ Κατράλ.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ο Βασίλης Ζούλιας ανήρτησε φωτογραφία της γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την Κιμ Κατράλ μέσα στο Pride φόρεμά μου. Ευχαριστώ την Πατρίσια Φιλντ για ακόμη μια φορά». Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Κατράλ στο Instagram.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, πριν από κάποιες ημέρες, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ανέφερε: «Η Κιμ Κατράλ Θα πρωταγωνιστήσει στο Glamorous, τη νέα σειρά του Netflix και της έχουμε 4-5 ρούχα. Τα έχει βάλει, είναι επιβεβαιωμένο. Η Πατρίσια Φιλντ τα επέλεξε και νιώθω ευγνωμοσύνη, γιατί μέσα σε μια νύχτα με το “Emily in Paris” μπήκε το όνομά μου στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ