Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μέσα από τη νέα της συλλογή “All Together Now”, ενώνει του ανθρώπους με τη μουσική και το χρώμα με τη μόδα. Εμπνευσμένη από την ταινία κινούμενων σχεδίων The Beatles – Yellow Submarine του 1968, δημιούργησε μια συλλογή για τη σεζόν Fall/Winter 2019 που αποτελείται από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα με φανταχτερά γραφικά της ταινίας αλλά και την κλασική εικονογράφηση της βρετανικής μπάντας.

Η Στέλλα Μακάρτνει συνεργάστηκε με τους μουσικούς Joy Crookes, Oscar Jerome, Keyah / Blu και Femi Koleoso επιδιώκοντας μέσα από την καμπάνια της να εκφράσει τις ίδιες αξίες της συνάφειας και της ανοχής που είχε η ταινία, και όπως δήλωσε: «Με επηρέασε με τρόπο που απλά δεν περίμενα. Ιδιαίτερα αυτή η ιδέα της σύνδεσης των ανθρώπων και της προσέγγισης των πολιτών – πολιτικά αυτό το μήνυμα δεν ήταν ποτέ πιο σχετικό. Έτσι, όταν βγήκα από την ταινία σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι.» Το διαχρονικό μήνυμα της ταινίας για την ειρήνη, την αγάπη και την ενασχόληση αντηχεί βαθιά με το ήθος της Stella McCartney θέλοντας να την ξανά σχεδιάσει για μια νέα γενιά.

 

Γεμάτο εικονικούς χαρακτήρες, κωμωδία και καλειδοσκοπικό χρώμα, η κινούμενη ταινία του 1969 «Κίτρινο υποβρύχιο» έχει μια νεανική ενέργεια που δημιουργήθηκε για τα παιδιά. Το αναζωογονητικό μήνυμα της συνάφειας είναι σημαντικό στις νεαρές ηλικίες, έτσι φυσικά δεν θα έλειπε και η παιδική σειρά για τη συλλογή της.

Η παιδική σειρά διαθέτει επίσης μοτίβα, όπως το Yellow Submarine, ενώ αξεσουάρ όπως τα πάνινα  παπούτσια Eclypse και Falabella tote κυκλοφορούν εκ νέου με ένα μονόγραμμα περιορισμένης έκδοσης με μοτίβα από μικρά κίτρινα υποβρύχια.

Σύμφωνα με τη δέσμευση της σχεδιάστριας για βιωσιμότητα, η συλλογή All Together Now είναι φτιαγμένη με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως το βιολογικό τζιν, αναγεννημένο κασμίρ και 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ