Ο Andy Warhol προκάλεσε τον κόσμο να δει την Τέχνη διαφορετικά. Με έμπνευση από τη ζωή και τα έργα του Αμερικανού καλλιτέχνη του 20ου αιώνα, η Eastpak παρουσιάζει την τέταρτη capsule συλλογή Andy Warhol. Τσάντες, σακίδια και εξοπλισμός ταξιδιού «τιμούν» τον σπουδαίο καλλιτέχνη τον άνθρωπο που υποστήριζε με κάθε τρόπο τη νέα γενιά.

Η συλλογή παραπέμπει στη θρυλική πολύχρωμη κονσέρβα σούπας της Campbell® (1965), ως ένδειξη της ικανότητας του ανθρώπου να μεταμορφώσει κάτι κοινότυπο σε κάτι αναπάντεχα ξεχωριστό.

 

Ο εξοπλισμός ταξιδιού διατίθεται σε 3 μεγέθη, από χειραποσκευή έως μεγάλη βαλίτσα στα 3 βασικά χρώματα της συλλογής.

Duffle Can: Ένα σακίδιο ιδανικό για ολιγοήμερες αποδράσεις με ρεαλιστική απεικόνιση της διάσημης πολύχρωμης κονσέρβας.

Springer: Το τσαντάκι μέσης είναι και αυτό διακοσμημένο με το ίδιο patern.

Padded Pak’r: Το κλασικό σακίδιο αποτυπώνεται με τα χαρακτηριστικά σχέδια του καλλιτέχνη και ολοκληρώνεται με την εσωτερική θήκη για laptop, την ανατομική πλάτη και ιμάντες ώμου.

 

 

 

Padded Pak’r Limited Edition:  Mια αντισυμβατική δημιουργία προς τιμήν του ανθρώπου που φημίζεται για την παράβλεψη των κανόνων, το limited-edition δερμάτινο σακίδιο σε ασημί απόχρωση αντιστρέφει και φέρνει το μέσα-εξώ της κονσέρβας του Warhol. Οι premium ασημένιες λεπτομέρειες και η υπογραφή του καλλιτέχνη διαγράφεται ανάγλυφα, ολοκληρώνοντας το.

Η συλλογή διατίθεται σε 3 αποχρώσεις και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ