Η μετάλλαξη των χρωμάτων, των σχημάτων και του καιρού έδωσε στην Axel το έναυσμα της δημιουργίας μιας εντυπωσιακής συλλογής ρούχων, τσαντών, υποδημάτων και αξεσουάρ, για την περίοδο Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019 – 2020.

Η ονομασία «Echoes of Nature» χαρακτηρίζει τη διάθεση κάθε γυναίκας να νοιώσει οικεία μέσα στην ομορφιά που μας περιβάλλει και να νοιώσει την ηρεμία, την ευεξία και τη θετική ενέργεια με τις οποίες η φύση μας τροφοδοτεί.

Η έμφαση, όπως πάντα, έχει δοθεί στην εκλεπτυσμένη κομψότητα και στην προσεγμένη ποιότητα: στοιχεία που συνοδεύουν κάθε συλλογή της Axel και έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα της3 σύγχρονης γυναίκας. Η ιδιαιτερότητα της νέας συλλογής Axel A/W ’19-’20 αφορά στην άνεση και στην απόλυτη ταύτιση των σχεδίων και της φόρμας με τη φυσική τάξη.

Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που υποστηρίζουν με τον ιδανικό τρόπο την τάση κάθε γυναίκας να βρει τον εαυτό της και να νοιώσει υπέροχα συναισθήματα μέσα από την επαφή της με τη φύση.

Πολλά από τα σχέδια της νέας συλλογής «Echoes of Nature» βρίσκονται ήδη στο e-shop και στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Προορισμένα να συνδυάζονται με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους, καλύπτουν κάθε περίσταση, κάθε ώρα της ημέρας και κάθε διάθεση.

Με μια επίσκεψη στο www.axelaccessories.com/el/new-arrivals ή σε ένα κατάστημα Axel, κάθε γυναίκα μπορεί να γνωρίσει τη συναρπαστική συλλογή A/W ’19-’20 και να ξεκινήσει το πανέμορφο φθινοπωρινό της ταξίδι στο χώρο της μόδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ