Όταν η μόδα βάζει «Γκολ στη Ζωή» ο κόσμος γίνεται καλύτερος με τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, να αποκτούν χρώμα.

Αυτός είναι ο στόχος του φιλανθρωπικού fashion event με τίτλο «ΚULT Together» που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, όπου σκοπό έχει να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Ένας οργανισμός που στα πέντε χρόνια της φιλανθρωπικής του δράσης έχει δώσει ελπίδα και έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς.

Το fashion event «KULT Together» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία στις 19.30 με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Όλα τα έσοδα  από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή». To φιλανθρωπικό fashion show, τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, γυναίκες και άντρες, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, θα περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως  Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT.

Την επιμέλεια της επίδειξης καθώς και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Filep Motwary. 

Πρόκειται για ένα μοναδικό fashion event που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, στο οποίο θα παρουσιαστούν μερικά από τα πιο διάσημα fashion brands του πλανήτη, ενώ είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται μια εκδήλωση αυτού του είδους στην Πλατεία Ελευθερίας. Με σεβασμό στο ευρύτερο περιβάλλον του χώρου, το fashion show θα στηθεί με τρόπο που το σύγχρονο αστικό τοπίο θα δένει αρμονικά με τη μόδα, αναδεικνύοντας την μίνιμαλ αισθητική της Πλατείας Ελευθερίας.

Μετά το τέλος του fashion show θα ακολουθήσει cocktail.

Τιμή εισιτηρίων

Front row: €50

Δεύτερη σειρά: €35

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy και σε όλες τις KULT Boutique. Πληροφορίες: 77 77 70 40

Παρουσιάζει Τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco

Μεγάλοι χορηγοί: Petrolina, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί: NYX Professional Makeup, L’Oréal Professionnel, NUXE, BMW από τον όμιλο Πηλακούτα, Landas Colour, Αcropolis Group, Château La Coste, Vittel, Montelvini

Χορηγός αερομεταφορών: Cyprus Airways

Yποστηρικτής: Shoebox

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

Xορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Kiss FM, Down Town

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του KOA

Το Γκολ στη Ζωή και οι δράσεις του

Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου, κατόπιν επιθυμίας των ίδιων των ποδοσφαιριστών να επιστρέψουν στην κοινωνία ένα μέρος της αγάπης με την οποία τους περιβάλλει ο κόσμος της Κύπρου.

Στα πέντε χρόνια παρουσίας του το «Γκολ στη Ζωή», χάρη στην τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο, εταιρείες και φορείς, κατάφερε να συγκεντρώσει και να συνεισφέρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε άτομα, οικογένειες και σύνολα που αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, ενώ η μεγάλη δέσμευση του Οργανισμού παραμένει η δημιουργία Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών, στο Μακάρειο παιδιατρικό νοσοκομείο.

Σκοπός του «Γκολ στη Ζωή» δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση του έργου αλλά και η ανάδειξη της σημασίας του για την κοινωνία και η αναγκαιότητα αποπεράτωσής του το συντομότερο.

Πέρα από την αξιοποίηση της δυναμικής του ποδοσφαίρου και της δημοφιλίας των ποδοσφαιριστών για την συλλογή χρημάτων για διάφορους σκοπούς, πολύ ψηλά στις προτεραιότητες του «Γκολ στη Ζωή» είναι η ευαισθητοποίηση τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των νέων της Κύπρου για την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού, του Fair Play και της κοινωνικής προσφοράς.

KULT BOUTIQUES

Από τους σημαντικότερους προορισμούς μόδας στην Κύπρο, οι multi brands Kult Boutiques βρίσκονται σήμερα σε τέσσερα ξεχωριστά σημεία. Πρόκειται για τις KULT Almyra, KULT Anassa, KULT Limassol και KULT Nicosia, οι οποίες φιλοξενούν διεθνή brands αλλά και νέους ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας. Αργότερα φέτος οι Kult Boutiques ενισχύονται και επεκτείνονται με δυο νέες boutiques. Πρόκειται για μια ευρύχωρη boutique στο Tower One στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και ακόμη μια στο νέο πολυτελές θέρετρο City of Dreams Mediterranean. Επεκτάσεις που αντικατοπτρίζουν το όραμα και την ανάγκη των ανθρώπων  της ΚULT για συνεχή εξέλιξη και εξερεύνηση των ορίων της μόδας και των τάσεων.

City of Dreams Mediterranean

To City of Dreams Mediterranean, μέλος του βραβευμένου ομίλου ανάπτυξης και διαχείρισης πολυτελών θερέτρων Melco Resorts & Entertainment, αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο πολυτελές πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη και το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το θέρετρο θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους τομείς του τουρισμού και της εστίασης στο νησί μας. Θα διαθέτει ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα αποτελείται από 14 ορόφους, με 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, μεγάλο χώρο ψυχαγωγίας, καθώς και εκλεκτά εστιατόρια και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός θα βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειας της Melco, ειδικά προσαρμοσμένα για το City of Dreams Mediterranean, ενώ εξωτερικά θα έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα. 

Η φιλοσοφία του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η Melco επικεντρώνεται στην ανταπόδοση στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται. Αναπτύσσοντας στενή συνεργασία με τοπικές οργανώσεις, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα, η Melco Cyprus υποστηρίζει την ευημερία των ανθρώπων και συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευση και αφοσίωσή της προς την τοπική κοινωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ