Η νέα σειρά Barbie Fashionistas προάγει το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα προσφέροντας στα κορίτσια μια μεγάλη ποικιλία σε κούκλες, με πολλές αποχρώσεις δέρματος, χρώματα ματιών & μαλλιών, διαφορετικούς σωματότυπους και stylish σύνολα και αξεσουάρ για να επιλέξουν. Μέσα από αυτή τη σειρά, η Barbie ενισχύει την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών και τα εμπνέει να βρουν την κούκλα που τους ταιριάζει, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια, η σειρά έχει εξελιχθεί ώστε να αντιπροσωπεύει περισσότερο κάθε τύπο κοριτσιού εισάγοντας πάνω από 170 νέα looks. 

Το 2020, η Barbie συνεχίζει να προάγει το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα ανά τον κόσμο προβάλλοντας μια πολυδιάστατη άποψη για την ομορφιά και τη μόδα. Στη σειρά έχουν προστεθεί μια κούκλα χωρίς μαλλιά θέλοντας να αναδείξει τις τάσεις των μαλλιών από τη πασαρέλα μέχρι τη καθημερινότητα, μια κούκλα με πιο σκούρο τόνο δέρματος που χρησιμοποιεί χρυσό προσθετικό μέλος και μια κούκλα με λεύκη ώστε να προτρέψουν τα κορίτσια να παίξουν ακόμα περισσότερο με ανθρώπους γύρω τους. Από τη συλλογή δεν λείπει φυσικά και ο Ken, όπου αυτή τη φορά εμφανίζεται με μακριά μαλλιά.

 

Photographer Paul Jordan
Stylist Jen Hoon

 

Η Lisa McKnight, Senior Vice President και Global Head of Doll της Barbie δήλωσε, «Είμαστε υπερήφανοι που η Barbie διαθέτει τη μεγαλύτερη σειρά από κούκλες με διαφορετικότητα στην αγορά και συνεχίζει να εξελίσσεται εμπνέοντας τα κορίτσια να καταρρίψουν στερεότυπα που αφορούν στη διαφορετικότητα. Η δέσμευσή μας για ένα καλύτερο κόσμο δημιουργεί μια ισχυρή συζήτηση και γνωρίζουμε ότι οι προσπάθειές μας αποτυπώνονται σε οκτώ συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και η κατηγορία Barbie Fashionistas σε διψήφια νούμερα το 2019.»

Οι προσπάθειες της Barbie για την προβολή και την ένταξη της διαφορετικότητας αναγνωρίζονται. Οι 7 από τις 10 σε υψηλότερες πωλήσεις κούκλες ήταν κούκλες με διαφορετικότητα, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας που χρησιμοποιεί το αναπηρικό αμαξίδιο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, και οι δύο κούκλες Barbie με αναπηρικό αμαξίδιο ήταν οι #1 και #2 Fashionistas σε πωλήσεις, ενώ παγκοσμίως, η #1 Fashionistas σε πωλήσεις του 2019 ήταν μια Barbie με σκούρο τόνο δέρματος, άφρο μαλλιά και καμπύλες.

Η νέα σειρά Fashionistas θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ