Με μια άκρως κοριτσίστικη διάθεση και χαμόγελο η Δανάη Παππά καλωσόρισε τις θαυμάστριες της στο κατάστημα της Pink Woman στο The Mall Athens την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, η ambassador της Pink Woman συνάντησε από κοντά τις πιστές της fans για πρώτη φορά και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο Pink Dollbox. Το κατάστημα γέμισε με θετική ενέργεια, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να περιηγηθούν στη νέα συλλογή της Pink Woman για τη νέα σεζόν Fall/Winter 2019, να αποκτήσουν τα musthave items της συλλογής και να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Η ίδια δήλωσε «Το meet & greet ήταν για μένα συνάντηση χαράς! Έλαβα πολλή αγάπη και μοιράστηκα όμορφες στιγμές με πολλή pink διάθεση!»

Με σύνθημα το hashtag #CHOOSEPINK, η Pink Woman εμπνέεται από τη γυναίκα που απολαμβάνει το mix nmatch, αγκαλιάζει τα νέα trends και τολμάει να πειραματιστεί. Το brand είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες Fast Fashion Womenswear Retail και βασίζει την πορεία της στην αγάπη της για τη μόδα με πάνω από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και στο online στο www.pinkwomanfashion.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ