Μια ωδή σε ένα από τα πιο επιδραστικά σχεδιαστικά κινήματα του 20ου αιώνα και ένας φόρος τιμής στην κουλτούρα και τη μοναδικότητα του καθενός και μια θεματική ενότητα που εμπνέεται από την εποχή των ιπποτών και επαναπροσδιορίζει το ολοένα και πιο δημοφιλές trend “fashion protection“: Υποδεχτείτε τη συλλογή Fall-Winter 2019 της Swatch!

Η θεματική ενότητα BAU SWATCH γιορτάζει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παγκοσμίου φήμης κινήματος Bauhaus, στο οποίο τέχνη και τεχνική συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία. Ξεκίνησε ως μια σχολή τέχνης στη Γερμανία το 1919, και εξελίχθηκε σε ένα ιδιαίτερο κίνημα μοντέρνας τέχνης που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική του προσέγγιση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Η σύνδεση της Swatch με το κίνημα Bauhaus έρχεται απολύτως φυσικά, αφού και οι δύο συνδυάζουν την τεχνική πρωτοπορία με την καλλιτεχνική και παιχνιδιάρικη προσέγγιση. Βασικά χρώματα και λιτές γραμμές κυριαρχούν στα μοντέλα της BAU SWATCH, κάνοντας τα ρολόγια αυτά τόσο εμβληματικά και διαχρονικά όσο ένα από τα πιο επιδραστικά καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα.

Σε μια εποχή όπου υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην ενσωμάτωση προσωπικών στοιχείων στο outfit μας, τα οποία αναδεικνύουν το μοναδικό στιλ του καθενός μας, τα αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν περισσότερο από ποτέ την προσωπικότητα μας ενώ κάθε λεπτομέρεια διηγείται μέρος της ιστορίας μας.

Η θεματική ενότητα I LOVE YOUR FOLK αποτίνει φόρο τιμής σε αυτό το hot trend με τον διασκεδαστικό τρόπο για τον οποίο η Swatch είναι γνωστή και αγαπητή. Τα ρολόγια αυτής της συλλογής τιμούν με υπερηφάνεια την κουλτούρα και τη μοναδικότητα του καθενός, προσθέτοντας το απόλυτο folk touch στα φθινοπωρινά looks μας –είτε είναι λαχούρια, λουλούδια, δαντέλα ή γεωμετρικά μοτίβα!


Συνδυάστε την σημασία του να ανήκει κανείς σε μια ομάδα, με την αγάπη για την αριστοκρατία και τον ενθουσιασμό για μια εποχή στην οποία τα ρούχα χρησίμευαν σαν προστατευτικός εξοπλισμός ή και τρόπος στολισμού: αυτό είναι η συλλογή KNIGHTLINESS! Η Swatch μας σερβίρει ένα λαμπερό cocktail με συστατικά τα εντυπωσιακά studs, το fancy gothic look, το λαμπερό μαύρο και το πορφυρό κόκκινο – πάντα βέβαια με την κατάλληλη δόση ελαφρότητας και διακριτικού χιούμορ που χαρακτηρίζει τη Swatch.

Περίτεχνα χτενίσματα, παπούτσια με μεγάλες αγκράφες και πολυτελή βελούδινα σακάκια ταιριάζουν απόλυτα στην συγκεκριμένη τάση- ετοιμαστείτε για το ραντεβού σας με τον Tristan και τον Lancelot!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ