Εξήντα οκτώ looks, εξήντα οκτώ πανομοιότυπα μονοζυγωτικά δίδυμα περπάτησαν στο ντεφιλέ του ιταλικού οίκου Gucci, το οποίο ήταν μια ωδή στη δυαδικότητα που υπάρχει μέσα μας.

Το ντεφιλέ του Alessandro Michele κινήθηκε γύρω από την ιδέα ότι όλοι μέσα μας έχουμε δυο διαφορετικές πλευρές. “Το Twinsburg είμαστε εμείς, το άλλο πρόσωπο που ζει μέσα μας και βγαίνει στην επιφάνεια όταν κάνουμε την εσωτερική μας αναζήτηση”, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου.

Η έμπνευση του για το σόου ήταν ξεκάθαρη. Η μητέρα του και η δίδυμη αδελφή της. “Είμαι γιος από δυο μητέρες: της μαμάς Eralda και της μαμάς Giuliana. Δύο καταπληκτικές γυναίκες που μετέτρεψαν το γεγονός ότι ήταν δίδυμες στην απόλυτη σφραγίδα της ύπαρξής τους. Έζησαν στο ίδιο σώμα. Ντυνόντουσαν και χτένιζαν τα μαλλιά τους με τον ίδιο τρόπο. Ήταν η μία η μαγική αντανάκλαση της άλλης. Ήταν ο πολλαπλασιασμός η μία της άλλη. Αυτός ήταν ο κόσμος μου, τέλεια διπλός και διπλασιασμένος”, ανέφερε το μήνυμα του ντεφιλέ.

Όσον αφορά τα κομμάτια της νέας συλλογής για την ερχόμενη άνοιξη, οι αναφορές στην δεκαετία του 80 ήταν ξεκάθαρες με oversized ώμους, δερμάτινα joggers, power prints κι αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόταν να ήταν διπλά για να κάνουν εντύπωση. Το αυστηρό tailoring και οι λεπτομέρεια στο ράψιμο των ρούχων ήταν ευδιάκριτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ