Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας. Το HELLO! Cyprus λοιπόν “τρύπωσε” στις πρόβες και συγκεκριμένα στα fittings και εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό

Σε μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, όπου αποτυπώνεται η μακραίωνη ιστορία της Κύπρου και αναδεικνύεται η συνύπαρξη του χθες με το σήμερα, το fashion event «KULT Together» ενώνει τους ανθρώπους, μέσα από τη μόδα και βάζει «Γκολ στη Ζωή».

Υπέυθυνος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης, ο Filep Motwary, Εditor-at-Large της Vogue Greece και fashion expert, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα catwalk που θα καταπλήξει τους θεατές.

Στην πασαρέλα θα δούμε μοντέλα διάφορων εθνικοτήτων και ηλικιών, ποδοσφαιριστές, αθλητές και influencers. Ανάμεσα τους η Αριάνα Ντεμιάν, η Μαίρη Ζαβού κ.α. οι οποίοι θα φορέσουν δημιουργίες των brands Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, J.W. Anderson, Etro, Jil Sander, Victoria Beckham, Casablanca, Khaite NY, Rhude και APC.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων του fashionevent «ΚULTTogether» θα διατεθούν για τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων 1 και 2 του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανακαινίστηκαν από την ημέρα έναρξης λειτουργίας του νοσηλευτηρίου το 1984. Πρόσφατα το «Γκολ στη Ζωή» προχώρησε σε δωρεά ύψους €280.000 για τις εργασίες αποπεράτωσης του έργου, με τη δέσμευση ότι θα καλύψει το συνολικό κόστος της ανακαίνισης.

Εισητήρια: https://shop.tickethour.com/showEventInformation.html?idEvent=4337

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ