Η ομάδα του ELLE με στρατηγικό συνεργάτη την έκθεση Andydote Fashion Fair, παρουσιάζει τα βραβεία των νέων ελλήνων σχεδιαστών, φιλοδοξώντας να καθιερώσει τη διοργάνωση ως θεσμό. Το ELLE Fashion Young Talents Awards, θα αποτελέσει κοινό τόπο συνύπαρξης για πολλούς νέους και ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές, οι οποίοι θα καταφέρουν να προβάλλουν το έργο τους στο χώρο της μόδας.

Ο κόσμος της μόδας αλλάζει! Αποκτά street style αισθητική, βιώσιμη κατεύθυνση, απευθύνεται σε όλους χωρίς διακρίσεις. Τα βραβεία ELLE Fashion Young Talents Awards, θέτουν ως στόχο να ανακλύψουν νέα ταλέντα και να υποστηρίξουν τα όνειρά τους. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους δημιουργούς που ονειρεύονται να εδραιωθούν στη fashion scene και να προβάλουν τη δουλειά τους στην αγορά της ελληνικής μόδας που αναπτύσσεται όλο και πιο δυναμικά, αλλά και στο κοινό του ELLE.

Αρωγός σε όλη αυτήν τη μεγάλη γιορτή της μόδας θα είναι η κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν καταγράψει τη δική τους πορεία στο χώρο της μόδας.
Οι Έλληνες σχεδιαστές θα κληθούν, να διαγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες: WOMEN’S WEAR DESIGNER, MEN’S WEAR DESIGNER, BEACHWEAR DESIGNER, SANDAL-SHOE DESIGNER, BAG DESIGNER, JEWELLERY DESIGNER, ACCESSORIES DESIGNER, FASHION INNOVATION. Ενώ ένας από τους σχεδιαστές που θα συμμετέχουν στη διαδικασία θα κερδίσει το τιμητικό βραβείο του καλύτερου σχεδιαστή (BEST DESIGNER AWARD).

Η λαμπερή απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στο Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της έκθεσης Andydote Fashion Fair, σε μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη μόδα!

Αν είσαι κι εσύ σχεδιαστής δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ