Η αγαπημένη παρουσιάστριας το Σάββατο, 3 Ιουνίου αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγαπήμες με τον εκλεκτός της καρδιάς της, Γιώργος Γεωργίου.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε μάλιστα χθες στα καθημερινά της καθήκοντα και αφού οι συνεργατές της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές από το γάμο της, εκείνη έκανε μερικά σχόλια για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Ανάμεσα σε άλλα η Έλενα Θεοδώρου μίλησε και για το νυφικό της αποκαλύπτοντας πως το νυφικό της είναι από οίκο στην Βουλγαρία και μάλιστα ήταν το πρώτο που είχε δοκιμάσει “Είχα κλείσει ραντεβού πέρυσι το καλοκαίρι στη Βουλγαρία σε διάφορους οίκους νυφικών και συγκεκριμένα είχα κάνει το πρώτο μου ραντεβού και ήταν το πρώτο νυφικό που φόρεσα. Και είπα ‘εδώ είμαστε’. Έβαλα κι άλλα στη συνέχεια, αλλά είναι αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή μέσα στο νυφικό ότι είσαι εσύ και δεν χρειάστηκε να ψάξω περισσότερο”

Αν και η ίδια όπως είπε ήθελε να μείνει με το νυφικό που επέλεξε, επείδη δεν ήταν αρκετά εύκολο ρούχο για το πάρτι, εμπιστεύθηκε μια νεαρή Κύπρια σχεδιάστρια για το wedding party dress της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ