Μεγάλη μέρα ήταν η χθεσινή για Donald Trump και Joe Biden.

Οι δύο κυρίες Melania Trump και Jill Biden αναμένουν την ψηφοφορία που θα κρίνει είτε την παραμονή της ως πρώτη κυρία για την Melania Trump είτε τον τίτλο της πρώτης κυρίας για την Jill Biden. Αυτό θα κριθεί από τους ψήφους που θα πάρουν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι.

Παρόλα αυτά, κατά την διάρκεια που αναμένουμε τα αποτελέσματα, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τα looks που εμπιστεύθηκαν οι δυο κυρίες καθ’ οδόν για να δώσουν την ψήφο τους. Οι επιλογές και των δυο, παραπέμπουν σε κλασσική εμφάνιση, φυσικά πολύ προσεγμένη λόγω της περίστασης.

Η Melania Trump επέλεξε ένα μοντέρνο άσπρο αμάνικο A-line άσπρο φόρεμα το οποίο είχε διαγώνιες γραμμές από πάνω μέχρι κάτω αλυσίδες. Το φόρεμα αυτό είναι γνωστού οίκου και οι αλυσίδες αποτελούν μια διαχρονική τάση μόδας.

Το look της ολοκλήρωσαν τα γυαλιστερά μπεζ στιλέτο τακούνια της καθώς επέλεξε το ίδιο χρώμα για την τσάντα της. Η τσάντα που επέλεξε παραπέμπει σε μια πιο καθημερινή εμφάνιση μιας και είναι μια μεγάλη τσάντα.. Το look ολοκλήρωσαν τα μεγάλα σκούρα καφέ της γυαλιά, ενώ έπιασε σε κομψό χαμηλό κότσο τα μαλλιά της.

Όπως φαίνεται, η Μελάνια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες.

Η Jill Biden από την άλλη, επέλεξε μια πιο απλή κλασσική ενδυμασία, αφού επέλεξε ένα μοβ σκούρο φόρεμα σε χρώμα που φέτος αποτελεί την απόλυτη τάση, με ένα μαύρο στενό blazer μέχρι τη μέση.

Η έμφαση στο look της δεν δίνεται στο φόρεμα αλλά στις ψηλές μαύρες μπότες που επέλεξε να φορέσει με την ασημένια λεπτομέρεια από πίσω που έγραφε με μεγάλα γράμματα VOTE, δηλαδή ψηφίστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ