Η Έφη Παπαϊωάννου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες του νησιού μας αφού χάρη στις ιδιαίτερα θηλυκές δημιουργίες της, κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας. Η ίδια μάλιστα διατηρεί και το δικό της ατελιέ στην Αθηνά.

Σε Q&A λοιπόν που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις όσον αφορά τις νυφικές της δημιουργίες.

Αρκετές μέλλουσες νυφούλες, ονειρεύονται να επιμεληθεί το νυφικό τους η Έφη Παπαϊωάννου και έτσι έσπευσαν να στείλουν τις ερωτήσεις τους, στην σχεδιάστρια.

Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ενημερώνοντας πως για ένα custom-made νυφικό θα πρέπει, να επισκεφθεί κάποιος το ατελιέ της 8-10 μήνες πριν. Όσον αφορά τη διαδικασία όπως ανέφερε η σχεδιάστρια, στο πρώτο ραντεβού συζητάει με την μέλλουσα νυφούλα για το πως ονειρεύεται το νυφικό της και καταλήγουν στην γραμμή και στα υφάσματα.

Όσον αφορά την πιο οικονομική της συλλογή την Genesis η ίδια ενημέρωσε πως συνεχίζει να την εμπλουτίζει και απευθύνεται σε αυτές που θέλουν κάτι πιο μινιμαλ για εκείνη την ημέρα.

Το βίντεο της σχεδιάστριας σχετικά με τις wedding δημιουργίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ