Στο Μιλάνο, για επαγγελματικούς λόγους, βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου έχοντας στο πλευρό της καλή φίλη και συνεργάτιδα και όχι τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η επιχειρηματίας αγαπά τα ταξίδια και, αρκετές φορές, βρίσκεται σε προορισμούς του εξωτερικού για θέματα που αφορούν στην επιχείρηση που διατηρεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει μπροστά από τον Ντουόμο. Το look της έκλεψε τις εντυπώσεις, ποζάροντας με total black σύνολο και Dior τσάντα.

Αθηνά Οικονομάκου
Η ηθοποιός με την καλή της φίλη Κωνσταντίνα

Η ηθοποιός αγαπά πολύ τους μεγάλους οίκους, συνδυάζοντας all time classic κομμάτια που λατρεύουν οι stars παγκοσμίως.

Αθηνά Οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου στο Μιλάνο

Η influencer λάμπει από χαρά και ευτυχία, έχοντας καταφέρει να ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην προσωπική ευτυχία και την επαγγελματική επιτυχία.

«Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα», έχει πει η Αθηνά Οικονομάκου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ