Αν είσαι addicted στο Instagram σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως αυτό το καλοκαίρι δεν πας πουθενά με basic σανδάλια περσινής κολεξιόν, αν θέλεις να είσαι in fashion.

Τα κομμάτια έχουν αλλάξει και πλέον της μόδας είναι οποιαδήποτε παντόφλα με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, χρωματιστή με περίεργα patterns και σχέδια που αγκαλιάζουν το πόδι και συνδυάζουν κομψότητα και άνεση.

Το καλοκαίρι φέτος για σανδάλια έχει… περίεργους neon και παστέλ χρωματισμούς, κορδόνια που δένουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, παντόφλες εμπνευσμένες από τον οίκο Bottega Veneta και οτιδήποτε έχει να κάνει με την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή μας.

Σίγουρα είμαστε πιστές στα διαχρονικά κομμάτια, αλλά φέτος αυτό καταρρίπτεται, όπως μας δείχνουν μέσα από το street style τους οι fashionistas. Αυτό το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σου να παίξεις με τα χρώματα, κάνοντας colour blocking… οπόταν, μη το φοβηθείς καθόλου!

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως τα εν λόγω κομμάτια μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς το τακούνι δεν είναι πολύ ψηλό, άρα σημαίνει πρακτικό.

Αν είσαι στη φάση που αναζητάς σανδάλια και σκέφτεται προς τα που να κινηθείς, εμείς σου μαζέψαμε κάποιες προτάσεις από το Aldo και στις εναποθέτουμε για να πάρεις ιδέες!

Πως σου φαίνονται;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ