Το brand Yamamay εκφράζει ξανά τη δική του Ιταλική ταυτότητα μέσα από τη νέα του συλλογή “A touch of Italy-Italian Lifestyle”. Μια φωτογράφιση με επίκεντρο τη φύση, δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη της προς το περιβάλλον. Η πραγματική καινοτομία της σεζόν, είναι η capsule συλλογή που ανέπτυξε η Yamamay σε συνεργασία με το εργοστάσιο μεταξιού Anna Maria Alois, ένα ιστορικό εργαστήριο στο σχεδιασμό και την παραγωγή υφασμάτων τέχνης, που βρίσκεται στο χωριό San Leucio, λίγα βήματα από την Caserta, πολύ κοντά στη Νάπολη.

Γοητεία, άνεση και καινοτομία είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, εμπνευσμένη από τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και δυναμική. Το τούλι,η δαντέλα και τα φυσικά υφάσματα κυριαρχούν στην νέα κολεξιόν αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και τη κομψότητα κάθε γυναίκας.

Θηλυκά σχήματα, διαφάνειες, δαντέλες και λουλούδια ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αισθησιακή σειρά, ενώ για τους λάτρεις  του minimal look, οι σειρές Cristallo, Maledia, Primula και Malva είναι η ιδανική επιλογή αφού τα χρώματα είναι κυρίως απαλά και διαυγή.

Από τη νέα συλλογή φυσικά δεν λείπουν και οι σειρές για τα πιο νέα κορίτσια, με οργανικό βαμβακερό ύφασμα, μοντέρνα prints και λεπτομέρειες από δαντέλα, αλλά και η Sport chic σειρά, χωρίς ραφές, ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες και άνεση.

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ