Η UNICEF και το ATHANASIOS KTORIDES FOUNDATION, στις 7 Αυγούστου μεταξύ 4:00-8:00 μμ, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χωριό ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ, διοργανώνουν την εκδήλωση “Ζωγραφίζω στην εξοχή” που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας πέντε μέχρι δώδεκα χρονών.

Στη δημιουργική αυτή εκδήλωση, η οποία θα είναι δωρεάν για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, και κάτω από τα πεύκα τα οποία θα στεγάζουν αυτό το μεγάλο εργαστήρι τέχνης και δημιουργικότητας, τ   και να αποτυπώσουν τις εικόνες που αυτά θέλουν στο χαρτί και όχι μόνο, αφού τα παιδιά, πέραν της ζωγραφικής, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες.

 

Η UNICEF και το ATHANASIOS KTORIDES FOUNDATION με αυτή τη διοργάνωση, στόχο έχουν να φέρουν τα παιδιά στη φύση όπου ανέμελα θα μπορέσουν να αφήσουν ελεύθερο το πνεύμα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, να φτιάξουν τα δικά τους έργα τέχνης και μικροκατασκευές όπως αυτά, τα έχουν στο μυαλό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα έργα και με την έγκριση του δημιουργού, η UNICEF θα τα αποτυπώσει στις εορταστικές κάρτες που διαθέτει προς πώληση στα καταστήματά της.

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει να τοποθετηθούν πινακίδες μετά την έξοδο Σταυροβουνίου που θα οδηγούν στο διαμορφωμένο χώρο στο Δελίκηπο.

Μέριμνα των συνδιοργανωτών είναι η υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, για αυτό και μετά τα νέα δεδομένα λόγω πανδημίας, θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής σύμφωνα με τα υφιστάμενα μέτρα και τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 22664220 και 22792177 για να δηλώσουν συμμετοχή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ