Θες να μάθεις πως να εμποδίσεις τη σκόνη να εισέλθει στο σπίτι σου;

Μερικές από τις “χρυσές” συμβουλές για να ξεσκονίζεις σωστά και αποτελεσματικά το σπίτι σου, περιλαμβάνουν το ξεσκόνισμα ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω, τη χρήση πανιών από μικροΐνες και τον καθαρισμό των εργαλείων μετά από κάθε χρήση.

Ένας άλλος τρόπος είναι να σφουγγαρίσεις τα πατώματα με έλαιο ευκαλύπτου, καταπολεμώντας έτσι τα ακάρεα.

Πως όμως, θα καταπολεμήσεις την σκόνη για να μην καταφέρει εξ΄αρχής να μπει στο σπίτι; Αν και δεν είναι εφικτό να αποτρέψεις όλη τη σκόνη, υπάρχουν tips για να την κρατήσεις υπό έλεγχο.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να εμποδίσεις τη σκόνη να εισέλθει στον χώρο σου:

Σπίτι και καθαριότητα: Έτσι θα εμποδίσεις τη σκόνη να εισέλθει στον χώρο σου!

Ένας πολύ καλός τρόπος για να εμποδίσεις τη σκόνη να εισέλθει στον χώρο σου, είναι να προσέχεις τι φέρνεις στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να σκουπίζεις τα παπούτσια σου στο πατάκι, πριν μπείς μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, το πιο βασικό είναι να μην βάζεις τα παπούτσια μέσα στο σπίτι και να τα βγάζεις έξω από την πόρτα, λίγο πριν μπεις.

Αν έχεις κατοικίδιο καλό είναι να το βουρτσίζεις τακτικά, καθώς το τρίχωμα φέρει σωματίδια με τη γούνα και το δέρμα τους.

Ένας άλλος τρόπος για να αποτρέψεις την είσοδο της σκόνης στο εσωτερικό του σπιτιού σου είναι να προσέχεις τα παράθυρα και τις πόρτες. Αν βλέπεις περισσότερη σκόνη από ό,τι συνήθως, βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν κενά στα παράθυρα και τις πόρτες.

Πηγή: glance.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ