Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, όλοι σκέφτονται δειλά δειλά τις καλοκαιρινές διακοπές και παρότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει, η σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα των συνόρων, φέρνουν το μυαλό πιο κοντά στις ειδυλλιακές παραλίες και τα εξωτικά νησιά. Και ενώ πολλές χώρες χτυπήθηκαν βαριά από τον ιό, υπάρχουν και κάποιες χώρες που έχουν ελάχιστα κρούσματα.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι καλοκαιρινοί προορισμοί με τα λιγότερα καταγεγραμμένα κρούσματα μέχρι στιγμής.

Μπαρμπέιντος – 92 κρούσματα

Τα νησιά Μπαρμπέιντος κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά τον αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων COVID-19 κλείνοντας έγκαιρα τα σύνορα και απαγορεύοντας τις πτήσεις και τις κρουαζιέρες.. Μέχρι σήμερα έχουν μόνο 92 καταγεγραμμένα κρούσματα.

Μπαχάμες – 102 κρούσματα

Οι Μπαχάμες έχουν επίσης καταφέρει να κρατήσουν χαμηλά τον αριθμό των κρουσμάτων. Τα λιμάνια έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν 1/7 μαζί με αρκετά θέρετρα ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια πρόβλεψη για τις αεροπορικές πτήσεις.

Νήσος Μαν – 336 κρούσματα

Η Νήσος Μαν έχει καταφέρει όχι μόνο να κρατήσει χαμηλά των αριθμό των κρουσμάτων COVID-19 αλλά και να μην έχει πλέον κανένα νέο κρούσμα. Παρότι δεν επιτρέπεται ακόμα να ταξιδέψει κανείς στο νησί, τα καλοκαιρινά θέρετρα έχουν αρχίσει να ανοίγουν ξανά.

Νησιά της Μάγχης – 561 κρούσματα

Τα Νησιά της Μάγχης έχουν μόνο 561 καταγεγραμμένα κρούσματα και μάλιστα η νήσος Γκέρνσεϊ πλέον είναι απαλλαγμένη από τον ιό. Οι πτήσεις έχουν απαγορευτεί μέχρι το Σεπτέμβρη και οι τουρίστες απαγορεύονται στη νήσο Τζέρσεϊ.

Μάλτα – 625 κρούσματα

Η Μάλτα επέβαλε καραντίνα 14 ημερών μόλις 5 μέρες μετά το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε στο νησί. Μία εβδομάδα μετά από αυτό απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις και αναμένετε να ξεκινήσουν ξανά 1/7. Οι πτήσεις θα επιτρέπονται από 18 χώρες αλλά θα απαγορεύονται όλες οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ