Στην κορυφή της λίστας της με τους προτεινόμενους προορισμούς για το 2023, «φιγουράρει» το Λονδίνο, με τους NYT να σημειώνουν πως η πολύβουη πόλη προετοιμάζεται για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

«Μεταξύ ενός «αλλαγμένου» τοπίου μετά τα απανωτά lockdown, των εντυπωσιακών αλλαγών στην Downing Street και του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Λονδίνο βρίσκεται σε περίοδο μετάβασης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πόλη συνεχίζει να αντιπαραθέτει παλιές παραδόσεις και νέες δυνατότητες, προσφέροντας κάτι για όλους όσους αγαπούν τον πολιτισμό, την ιστορία, την τέχνη και τη νυχτερινή ζωή», αναφέρει το αφιέρωμα.

Όσον αφορά την Ελλάδα για τους New York Times, τα Μέθανα είναι ένα από τα μέρη που θα έπρεπε να επισκεφθεί κανείς το 2023, τα οποία κατατάσσει στην 39η θέση στη λίστα.

«Για πεζοπορία, βόλτα ή τζόκινγκ στην εποχή του Χαλκού και μετά μια βουτιά σε αρχαία ιαματική πηγή», γράφουν οι New York Times εξηγώντας τους λόγους που θα έπρεπε να επισκεφθεί κανείς τη συγκεκριμένη περιοχή.

«Αν και σε μεγάλο βαθμό άγνωστη στους τουρίστες, η περιοχή εξελίσσεται σταδιακά, εν μέρει χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητά της ως προορισμός για πεζοπορία», προσθέτει το δημοσίευμα για τα Μέθανα.

«Τα τελευταία χρόνια, ομάδες ντόπιων έχουν καταφέρει να ξανανοίξουν και να χαρτογραφήσουν παλιές διαδρομές, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τη μυκηναϊκή εποχή, δημιουργώντας μονοπάτια πεζοπορίας που προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο.

«Οι επισκέπτες σε αυτή την ηφαιστειακή χερσόνησο μπορούν επίσης να απολαύσουν πολλές ιαματικές πηγές, η πιο ενδιαφέρουσα από τις οποίες είναι μια αρχαία και πρόσφατα ανακαινισμένη, γνωστή ως Λουτρά Παυσανία, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος», αναφέρει η εφημερίδα στο αφιέρωμά της σχετικά με τα Μέθανα και τον ελληνικό προορισμό που προτείνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ