Για μια ακόμα τεράστια παραγωγή ετοιμάζεται η “Mattel” μετά τη θριαμβευτική επιτυχία της Barbie. Ο “Bob the builder”, στα ελληνικά Μπομπ ο Μάστορας, θα κάνει σύντομα το ντεπούτο του στη μεγάλη οθόνη, ενώ παράλληλα αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή του παγκόσμιου κολοσσού στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Ο Anthony Ramos, πρωταγωνιστής του “In the Heights”, θα δανείσει τη φωνή του στον πιο διάσημο πολυτεχνίτη, ενώ στο πλεύρο του στα πλαίσια της παραγωγής θα βρίσκεται η Jennifer Lopez. Το σενάριο του νέου αυτού project έχει αναλάβει ο Felipe Vargas και θα εστιάσει στο πραγματικό νόημα του επαγγέλματος του Bob, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει μηνύματα που αφορούν την επαγγελματική σταδιοδρομία των ανθρώπων.

Μάλιστα, ο Ramos, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η ταινία μεταφέρει ένα «σημαντικό μήνυμα» αποκαλύπτοντας ότι στοιχεία της είναι εμπνευσμένα από την ζωή του.

Μια σύντομη περιγραφή της υπόθεσης:

Ο Μπομπ αναλάμβάνει να εκτελέσει μια μεγάλη κατασκευή και οι θεατές θα τον δουν «να ασχολείται και με άλλα θέματα που επηρεάζουν το νησί και να ψάχνει το πραγματικό νόημα του επαγγέλματός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ