Εκτός από μοναδικό στυλ στα ρούχα, η Έβελυν Καζαντζόγλου όπως φαίνεται έχει σε όλους τους τομείς αισθητική, αφού το διαμέρισμα της στην Αθήνα αποτελεί ένα από τα πιο stylish.

Το μοναδικό αυτό της διαμέρισμα είναι φωτεινό, cozy και αρμονικό. Θα το έλεγα και τολμηρό, αφού έχει συνδυάσει έντονα με ήρεμα χρώματα και διακοσμητικά, τα οποία το τελειοποιούν.

Ένας παράδεισος που κυριαρχεί το βελούδο σε πολλά χρώματα. Ένας πράσινος βελούδινος καναπές σε συνδυασμό με royal blue μαξιλάρια δένουν αρμονικά αρμονικά, βγάζοντας μία βασιλική αίσθηση.

Για να “σπάσει” λίγο το βελούδο προσθέτει ένα σκούρο πορτοκαλί δερμάτινο κάθισμα. Ανάμεσα σε αυτά ένας concrete γκρι τοίχος σε όλο το διαμέρισμα και ένας πίνακας από τριαντάφυλλά που δένει και ενώνει όλα αυτά τα χρώματα.

Στο δωμάτιο της βλέπουμε ένα γκρι χρωματισμό με βελούδινο ριχτάρι, και μέσα σε αυτό το βασιλικό στοιχείο προσθέτει vintage διακοσμήσεις, όπως ένα παλιό τηλέφωνο τα οποία κάνουν φοβερή αντίθεση.

Όπως θα δείτε, πρόκε9ιται για να διαμέρισμα το οποίο θέλει πολύ καλό γούστο και αισθητική για να δέσει αρμονικά, πράγμα το οποίο έχει επιτύχει και η Εβελυν Καζαντζόγλου!

Δείτε φωτογραφίες:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ