Πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη και βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Στο χώρο βρέθηκε για να κόψει την κορδέλα η Πρώτη Κυρία, Μαρία Φιλίππα Καρσερά Xριστοδουλίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Μαρίνα Βερνίκος, Χριστιάνα Αριστοτέλους κ.α

Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ανάλογα μουσεία στο εξωτερικό, γνωρίζουν πως η εμπειρία που προσφέρει συνδυάζει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει 50 «Παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί τόσο για να ακονίσουν το μυαλό, όσο και για να μπερδέψουν τα μάτια. Βασιζόμενα στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και τη ψυχολογία, τα εκθέματα μπερδεύουν και ξεγελούν τις αισθήσεις, εκπλήσσουν και εκπαιδεύουν, αλλά το κυριότερο, μας κάνουν να αμφισβητήσουμε και να σκεφτούμε ξανά όλα όσα γνωρίζουμε!

Στον νέο αυτό καινοτόμο χώρο βιωματικής ψυχαγωγίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «πολλαπλασιαστούν», να «αποκτήσουν ύψος» ξαφνικά, να «παραμορφωθούν» και να έρθουν σε συνομιλία με ένα πιάνο, δημιουργώντας το δικό τους κονσέρτο!
Το  Paradox Museum Limassol είναι κομμάτι του Paradox Group, που ιδρύθηκε το 2018, και αναπτύσσει και λειτουργεί επιχειρήσεις που παρέχουν βιωματικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Με γραφεία σε Αθήνα, Ζάγκρεμπ και Μαϊάμι, το Paradox Group είναι η πιο καινοτόμος και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της βιωματικής εκπαίδευσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ