Καθαρά Δευτέρα: Ένας στιλιστικός οδηγός επιβίωσης

Το πρώτο τριήμερο της άνοιξης, που έρχεται με την Καθαρά Δευτέρα, είναι μόνο μια μέρα μακριά και επειδή όλο και κάποια εξόρμηση θα μας περιμένει, έστω και μονοήμερη, εμείς συγκεντρώσαμε τα κομμάτια κλειδί για όποια – μικρή ή μεγάλη – διαφυγή.

Ο καιρός παραμένει άστατος, αλλά κανένα σύννεφο δεν θα εμποδίσει την επιθυμία μας για εξόδους. Γι’ αυτό πρώτο κομμάτι στη λίστα μας είναι το φαρδύ κασκόλ ή μια μακριά πασμίνα που μπορεί να φορεθεί και ως πόντσο.

Στιλιστικό μας reference, για μια ακόμη φορά, η Βίκυ Καγιά:

Η Βίκυ Καγιά με το κασκόλ που θα χρειαστούμε αυτήν την Καθαρά Δευτέρα – Πηγή: Instagram

Σκρολάροντας στο Instagram του αγαπημένου μοντέλου, βρήκαμε ένα ακόμη tip που θα μας φανεί χρήσιμο, αν όχι σωτήριο, τις μέρες που ακολουθούν.

Κάποιοι έχουμε βγάλει ήδη τα ανοιξιάτικά μας και τα κοντά παντελόνια κι οι φούστες μάς φλερτάρουν από τα συρτάρια. Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην μας επιτρέπουν ακόμη μήκη που δεν φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, όμως μια ψηλή μπότα μπορεί να καλύψει το όποιο κενό και να μας προστατέψει από το κρύο.

Όπως και η Βίκυ Καγιά, αυτήν την Καθαρά Δευτέρα, μπορούμε να φορέσουμε μια ζιπ κιλότ ή μια βερμούδα μαζί με δερμάτινες ή καουμπόικες μπότες και ένα φαρδύ τζάκετ.

Κοντά παντελόνια και ψηλές μπότες: Ο σύμμαχός μας – Πηγή: Instagram

Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα Ανδριοπούλου – κατά κόσμον Shoprano – μας υπενθυμίζει πως ένα casual look με αθλητικά και δερμάτινο τζάκετ θα είναι πάντα ο καλύτερος μας φίλος για κάθε μας απόδραση. Άρα, πακετάρουμε αθλητικά κι ένα τζάκετ – όχι απαραίτητα δερμάτινο – που να μπορεί να φορεθεί τόσο πάνω από ένα Tshirt όσο και πάνω από ένα φούτερ.

Καθαρά Δευτέρα: Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα Ανδριοπούλου - κατά κόσμον Shoprano - μας υπενθυμίζει πως ένα casual look με αθλητικά και δερμάτινο τζάκετ θα είναι πάντα ο καλύτερος μας φίλος για κάθε μας απόδραση.
Τζάκετ και αθλητικά για τις χαλαρές εμφανίσεις μας – Πηγή: Instagram

Ωραίες οι αποδράσεις, δεν λέμε, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα μάς υπενθυμίζει πως το κρεβάτι μας θα είναι πάντα εκεί και θα μας περιμένει – κι ίσως αυτή να είναι μια καλή ιδέα.

Όπως και να έχει, ελπίζουμε να απολαύσετε το τριήμερο – με εξορμήσεις ή χωρίς!

Ωραίες οι αποδράσεις, δεν λέμε, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα μάς υπενθυμίζει πως το κρεβάτι μας θα είναι πάντα εκεί και θα μας περιμένει - κι ίσως αυτή να είναι μια καλή ιδέα.
Η Χριστίνα Μπόμπα μας υπενθυμίζει πως η ξεκούραση είναι πάντα η λύση – Πηγή: Instagram

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ