Δύο μήνες αφότου η Kim Kardashian πέρασε στο όνομά της το σπίτι τους, ο Kanye West αγόρασε ένα μονώροφο σπίτι ακριβώς απέναντι από τη διάσημη επιχειρηματία και τηλεπερσόνα.

Και προφανώς, ήθελε τόσο απελπισμένα το… μέτριο σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια που πλήρωσε 4,5 εκατομμύρια δολάρια — 421.000 δολάρια πάνω από την τιμή που ζητούσε ο πωλητής.

Το σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια στο Hidden Hills βγήκε στην αγορά για πρώτη φορά μετά από 67 χρόνια την 1η Δεκεμβρίου για 4,079 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την καταχώριση στο internet.

Παρόλο που ο τραγουδιστής έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να «συναντήσει ξανά την οικογένειά του», μια πηγή στην The Post ανέφερε πως αυτή η συναλλαγή για το σπίτι ήταν περισσότερο για τα παιδιά του πρώην ζευγαριού.

«Είναι απλώς μια απλή επιμελητεία, ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του και να έχει πρόσβαση σε αυτά στο τέλος του καπέλου», είπε χαρακτηριστικά. Αλλά φαίνεται ότι το σπίτι θα χρειαστεί κάποιες αναβαθμίσεις, καθώς φαίνεται να απέχει πολύ από αυτό που έχει συνηθίσει ο Kanye West.

Περιλαμβάνει ένα οικογενειακό δωμάτιο με τζάκι και συρόμενες πόρτες που βλέπουν στην πισίνα και μαντρί αλόγων. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα ανεξάρτητο γκαράζ με δύο αυτοκίνητα με μια μονάδα επισκεπτών που οδηγεί κατά μήκος ενός μονοπατιού στον αχυρώνα των τριών στάβλων, ενώ ο αχυρώνας διαθέτει ένα δωμάτιο για τάπα και αποθήκευση σανού που συνδέεται με μια μεγάλη μάντρα για άλογα. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες ζούσαν στο σπίτι από τότε που το ακίνητο, το οποίο ήταν καλά συντηρημένο, χτίστηκε το 1955.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ