Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW του Άλφα Κύπρου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ που έστειλαν μήνυμα για τον διαγωνισμό της εκπομπής με έπαθλο ένα RENAULT ARKANA Hybrid, αξίας €29.400, προσφορά του ομίλου Πηλακούτα. Η μεγάλη τυχερή ήταν η Μαρία Κωνσταντινίδου.

Η παράδοση του αυτοκινήτου στη μεγάλη νικήτρια έγινε ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με την κ. Κωνσταντινίδου να παραλαμβάνει το νέο της αυτοκίνητο από την κ. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα,  η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της και προς τους υπεύθυνους παραγωγής της εκπομπής για τη συνεργασία τους.

Η κ. Κωνσταντινίδου θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Renault Arkana 1.3t mild hybrid, ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για το SUV αμάξωμα και τον σπορ coupe σχεδιασμό του. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία και προηγμένα συστήματα ασφαλείας, που το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους διαδρομή.

Η συνεργασία μεταξύ του Άλφα Κύπρου και του Ομίλου Πηλακούτα συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, παρέχοντας σε όλους τους τηλεθεατές τη δυνατότητα να κερδίσουν σημαντικά δώρα.

Ακολουθήστε τη Renault στα social media:

https://www.facebook.com/RenaultGroupCyprus

https://www.instagram.com/renault_cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ