Η Mastercard χαρίζει εκατοντάδες δωροεπιταγές σε τυχερούς καταναλωτές που θα κάνουν ανέπαφες συναλλαγές με τις κάρτες τους σε ένα από τα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας. Στην ενέργεια αυτή έλαβε μέρος και η παρουσιάστρια του Alpha, Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπως είδαμε σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram προφίλ της.

Πιο συγκεκριμένα, η Mastercard επιβραβεύει τις ανέπαφες συναλλαγές, από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στα τρία μεγαλύτερα malls της Κύπρου: Nicosia Mall στη Λευκωσία, My Mall στη Λεμεσό, και Metropolis Mall στη Λάρνακα, χαρίζοντας δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100, και 500 ευρώ, οι οποίες θα περιμένουν πάνω από 800 τυχερούς για να τις κερδίσουν.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα των τριών εμπορικών κέντρων. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εμπορικών κέντρων, όπου και θα ενημερώνεται αυτόματα για το εάν είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους ανθρώπους που βρέθηκαν σε ένα από τρία μεγαλύτερα Mall της χώρας για να κάνουν τις αγορές τους με Mastercard ήταν και η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια εμφανίζεται φέτος στον Alpha, όπου παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ενώ την ακούμε και στη συχνότητα του ΚΛΙΚ FM, όπου φιλοξενεί το καθημερινό «Brunch» της.

Η Mastercard θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών της, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, φέτος για δεύτερη συνεχή χρονια, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές.

Μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε ανέπαφα τη συναλλαγή για να μπορείτε να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό Mastercard!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ