Μια φαντασμαγορική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο ‘The Top Time Royal Gala’ που πραγματοποίησε η BREITLING σε συνεργασία με τα Michalis Diamonds Gallery και το City Of Dreams Mediterranean, την Παρασκευή, 8 Μαρτίου.

Σε ένα ιδιαίτερο και λαμπερό σκηνικό με 60s vibes, στo ballroom του City of Dreams, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα σε εμβληματικά αυτοκίνητα της αμερικάνικης κουλτούρας, από τα οποία ήταν εμπνευσμένη η σειρά των εντυπωσιακών ρολογιών Top Time Classic Cars της ΒREITLING. Αυτοί οι ξεχωριστοί χρονογράφοι με το αυτοκινητικό τουίστ ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα στα καντράν τους τις χαραγμένες πλάτες της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι που προβάλλουν το λογότυπο κάθε αυτοκινήτου και φυσικά των μηχανικό μηχανισμό τους Breitling Caliber 01. Την συλλογή ολοκλήρωσαν τα τρία tourbillon Top Time εμπνευσμένα από τα  vintage cars Ford Mustang, Chevrolet Corvette και Shelby Cobra τα οποία είναι ρολόγια εξαιρετικά περιορισμένης διάθεσης και ήρθαν στην Κύπρο ειδικά για αυτή την εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι απολαύσανε γευστικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη συνεργασία, finger food σε American Diner theme και ουίσκι based drinks, με την υπογραφή του Jack Daniels. Τη βραδιά στο City Of Dreams Mediterranean, απογείωσε με το rock ‘n roll live του ο ταλαντούχος Biased Beast και η μπάντα του ενώ το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές της Breitling, της ιστορικής ελβετικής εταιρείας ρολογιών, που εδώ και χρόνια  έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας με γνώμονα την ασυμβίβαστη δέσμευσή της για άριστο σχεδιασμό, στα καταστήματα Michalis Diamond Gallery και στο michalisdiamond.com.

Κωνσταντίνος Κονταρίνης, Μιχάλης Κωνσταντίνου
Νικολέτα Τζιαλή, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου
Στάλω Ηλία
   Γιώργος Κωνσταντίνου, Χρυσταλλένα Πουλλή
Σωτήρης Διάκου, Μαρίτα Βασιλείου
Βαλεντίνα Νικολαΐδου, Έλενα Χαραλάμπους, Μαρία Νικολαΐδου
Βικτώρια Καλυβίτου, Catalina Ancuta
Αννίτα Ρίτερ
Grant Johnson, Ντίμης Μαυρόπουλος, Μιχάλης Ζαβός, Μιχάλης Κωνσταντίνου
Βαρβάρα Νικολακάκη
Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, Ανδρεάνα Φραγκούδη
Κάρλα Καλαϊτζιάν Χρίστου
Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Έλενα Δεδούση, Κωνσταντίνος Κονταρίνης
Βαλεντίνα Τσίγκη Γιασεμίδου, Μιχάλης Γιασεμίδης
Ράι Χριστοφόρου, Galia Charukian, Ανδρέας Τρισβέης
Τόνια Αριστοκλέους
Dasha Abashkina, Ανδρέας Κωνσταντίνου
Βαλάντης Καλλής
Χαριτίνη Ηλιάδου
Alisa Foxy
Biased Beast
Κατερίνα Κονταρίνη, Κωνσταντίνος Κονταρίνης
Χρίστος Χατζηιωάννου, Έλενα Δεδούση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ