Η περσινή νίκη της Loreen με το τραγούδι “Tattoo” έχει μεταφέρει τον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. 37 χώρες, αναμεσά τους η Κύπρος και η Ελλάδα θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Με τα τραγούδια όλων των χωρών να έχουν κυκλοφορήσει, τα προγνωστικά στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά με την Κροατία και το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim” να είναι το απόλυτο φαβορί για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι», φαίνεται πως έχει προκαλέσει αίσθηση και στο εξωτερικό, αφού συνεχώς βρίσκεται όλο και πιο ψηλά στον στοιχηματικό πίνακα.

H Σάττι που πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού της βρισκόταν στην 23η θέση, πλέον έχει σκαρφαλώσει στη 7η θέση, ενώ στο δημοφιλέστερο gallop μεταξύ των Eurofans από όλο τον κόσμο για τον φετινό νικητή, η ελληνική συμμετοχή κατακτά την 5η θέση και αποκτά σημαντικές πιθανότητες για να πάρει την πρωτιά με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων παρουσίας της Ελλάδας στην Eurovision.

Η τελική δεκάδα στον πίνακα των στοιχημάτων μέχρι στιγμής διαμορφώνεται ως εξής:

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Κροατία και ακολουθούν Ουκρανία και Ιταλία στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελβετία, στην πέμπτη το Βέλγιο και στην έκτη θέση η Ολλανδία. Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην 7η θέση και αμέσως μετά ακολουθεί το Ισραήλ. Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Σουηδία στην ένατη θέση και η Γαλλία στη δέκατη.

Η Κύπρος με τη Σίλια Καψή και το “Liar” παραμένουν χαμηλά στη λίστα των προγνωστικών, ωστόσο, τα δεδομένα αναμένεται να ανατραπούν με τη σκηνική παρουσία της 17χρονης τραγουδίστριας, που είναι και το δυνατό της «όπλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ