Εσύ στέλνεις καρδούλες στα social media; Και αν ναι, ποιο χρώμα προτιμάς;

Αν έχεις παρατηρήσει υπάρχουν πολλών ειδών καρδούλες σε χρώματα, και μπορεί κάποιοι από εμάς να στέλνουμε ανάλογα με το γούστο και την διάθεσή μας διαφορετικές καρδούλες, όμως μια “κρυφή” σημασία μπορεί να δώσει άλλα νοήματα και να στείλει μηνύματα σε ενδιαφερόμενους.

Ανάλογα χρώμα καρδιάς και συναίσθημα και ιδού  η ανάλογη λίστα με τις επεξηγήσεις

H κόκκινη καρδιά

Θεωρείται κλασσικά η πιο ρομαντική και βασική καρδιά. Κάνει εντύπωση όμως μόνο την πρώτη φορά που θα τη στείλει και αντίστοιχα θα τη λάβει κάποιος, καθώς αποτελεί statement: ” Ναι, έχεις την αγάπη μου”.

Η πορτοκαλί καρδιά

Αυτή είναι η “κόκκινη καρδιά του δειλού”, δηλαδή είναι το emoji που θα στείλει ο τύπος ο οποίος δεν τολμά να πατήσει την κόκκινη για να μη φανεί ευάλωτος και ερωτευμένος. Γενικά δείχνει περίεργη ψυχοσύνθεση να στείλει κάποιος πορτοκαλί καρδιά καθώς δεν είναι ένα χρώμα που φημίζεται για τη ρομαντική του διάθεση.

Η κίτρινη καρδιά

Πρόκειται για μια ευγενική ενέργεια. Την κίτρινη καρδούλα τη στέλνουμε κυρίως σε φιλικές συζητήσεις, όταν μιλάμε με τους κολλητούς, τα αδέρφια ή τους συγγενείς μας. Σε γενικές γραμμές δείχνει στοργή και οικειότητα αλλά περισσότερο κινείται στη friendzone και στο family circle. Σπάνια στέλνουμε κίτρινη καρδιά σε κάποιον που μας αρέσει.

Η πράσινη καρδιά

Η οικολογική καρδούλα των social media είναι το σήμα κατατεθέν των vegan φίλων μας και όσων γενικότερα αγαπούν πολύ το περιβάλλον και την οικολογία. Έχει παρατηρηθεί ότι τη χρησιμοποιούν αρκετά άνθρωποι που αγαπούν τον εθελοντισμό ή και φίλοι μας οι οποίοι αισθάνονται λίγο τύψεις που δεν μας έχουν μιλήσει για καιρό.

Η μπλε καρδιά

Είναι η καρδιά που στέλνουν συνήθως οι άνθρωποι στα group chats, ή που στέλνουμε τους γονείς μας όταν συνομιλούμε μαζί τους. Επίσης είναι ιδανική για διαλόγους οι οποίοι  δεν έχουν καμια σχέση με σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για μια καρδούλα η οποία δεν είναι επιφορτισμένη ερωτικά, τα κορίτσια τη στέλνουν στον αδερφό τους.

Η μοβ καρδιά

Για τους μυημένους η μοβ καρδιά σημαίνει ότι είσαι ερεθισμένος σεξουαλικά…

Η μαύρη καρδιά

Συμβολίζει το βαθύ έρωτα. Είναι σα να βγάζει κάποιος την καρδιά του στ αλήθεια και να την αφήνει στα πόδια σου. Η πρώτη μαύρη καρδιά που θα λάβεις σημαίνει ότι μόλις κάποιος σε καψουρεύτηκε πολύ, η πρώτη μαύρη καρδιά που θα στείλεις σημαίνει ότι καλωσόρισες στον κόσμο της, δύσκολα υπάρχει γυρισμός πλέον. Eπίσης σημαίνει “συγγνώμη”.

Πηγή: Με πληροφορίες από Μarie Claire

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ